a mérkőzésről…

Meg kellett volna nyernünk a meccset. Úgy éreztem, hogy az első félidő nagyon zárt és lassú volt, míg a második annál nyíltabb. Úgy gondolom a második félidőben rengeteg lehetőséget teremtettünk mégis hirtelen gólhátrányban találtuk magunkat. Karaktert és minőséget mutattunk. Mikor megkapták a szögletet(ami a második gólhoz vezetett) hiányzott a nyugodtság és a koncentráció. Bosszantó gólt kapni azért mert nem tudunk felszabadítani. A szöglet után hiába értük el elsőnek a labdát mégsem tudtuk kirúgni.

visszatérés a játékba…

Mentünk tovább. Úgy érzem mindig megteremtettük a lehetőségeinket a középpályán. A kapusuk tartotta őket játékban. Kieran Gibbs játéka lenyűgöző volt. Egyre jobb és jobb formába lendül. Mindig jó látni ha valaki így teljesít.

a lehetséges büntetőről…

Büntető volt és a bíró látta is. Tudják miért nem fújta be? Mert úgy gondolta, hogy a dologban nem volt szándékosság. Ezt én is így láttam. Az eset véletlen történt, de Ramsey nem direkt dobta fel magát. Tisztán láthatóan elérte a Swansea játékos lába. Nem tudom melyik játékosuk volt. A bíró kivárt, majd végül nem adta meg.

az újrajátszásról és a sűrű menetrendről…

Frusztrált vagyok mert nem akartam még egy mérkőzést, de ha választani lehetne a kiesés és bennmaradás közt az újrajátszás választanám. Otthon játszunk és nekik is sűrű a menetrendjük. Van még egy elhalasztott meccsünk a West Ham ellen január 23-án.

meg tud-e bírkózni a csapat ennyi játékkal…

Igen, ha nem lesznek sérültjeink. Ma négy játékost otthon hagytunk és nem játszattam Chamberlaint, Coquelint és Rosickyt. Diaby visszatér és ha találunk egy-két játékost a piacon, hát miért ne bírnánk.

a sűrű program még sürgetőbbé teszi új játékosok igazolását…

Először is tartsuk meg azokat akik itt vannak velünk. Ha ez sikerül igazolhatunk egy-két újat. Elveszítettük Chamakhot és Djourout így van hely az érkezőknek.

Girod térde…

Szerzett egy nagy sebet, de nem lesz baja.

Kyle Bartleyról…

Jó mérkőzése volt. Kicsit még tapasztalatlan. Türelmetlen volt és nem ígérhettem meg neki, hogy játszhat középhátvédként. Az új klubjában(Swansea) nem játszhatott sokat sérülés miatt. A Boltontól hoztuk el még 16 éves korában. Tudtuk, hogy nagy tehetség. A Rangersnél is játszott. Néha mikor egy játékos a kölcsönszerződése idején sokat játszik, visszatérése után nem tud várni a játéklehetőségre ezért vált klubot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (84)

11 éve
Törölt felhasználó
fecc +1 :P
11 éve
Törölt felhasználó
Henry és Bergkamp sose nyert Aranylabdát - na már ettől kezdve vicc volt, és vicc azóta is ez az egész. Baszódjon meg az Aranylabda, baszódjon meg a Fifa, és baszódjon meg Messi meg a Barcelona is.
11 éve
Törölt felhasználó
Jól van.
Nem muszáj elismerni, hogy a legjobb játékos, de attól még ott lesz a sporttörténelem legjobbjai között. Más játékosoknak inkább lehet vitatni az Aranylabdáját, mint neki pl.: Nedved, Shevchenko, Cannavaro, Owen. Után fel lehet tenni a kérdést, hogy ha Ők nyertek akkor egy Puskás, Raúl, Henry, Bergkamp, Xavi, Iniesta, Buffon stb. játékosok miért nem nyerték meg ezt a díjat.
Egyébként no offense.
11 éve
Kérdeztél, én válaszoltam :D
11 éve
Törölt felhasználó
Ok. Akkor a kommented is felesleges.

Szólj hozzá