Az Arsenal védője Johan Djourou év végéig csatlakozott a Bundesligában szereplő Hannover együtteséhez, hozta nyilvánosságra a Premier Ligában szereplő klub.

A svájci válogatott 144 alkalommal szerepelt Arsene Wenger keze alatt mióta 2004 októberében bemutatkozott egy Manchester City elleni 2-1 ligakupa meccs alkalmával.

A 25 éves játékos kétszer kapott szerepet az idei szezonban, kapitányként vezette győzelemre az ágyúsokat a Coventry és a Reading elleni ligakupa meccseken.

Az Arsenal hivalatos oldalán olvashatjuk:

Mindenki a Arsenalnál sok szerencsét kíván Johannak a Németországban eltöltendő ideje alatt.

Djourou költözése Németországba már csak a papírmunkán múlik, miután az orvosi vizsgálaton sikeresen átesett.

Johan Djourou egy nemzetközileg is tapasztalt játékos aki meggyőződésünk szerint képes lesz gyorsan a segítségünkre lenni,

-Mondta a Hannover sportigazgatója Jorg Schmadtke.

Ő tökéletesen megéri az árát számunka hiszen az UEFA Európa Ligában szintén a segítségünkre lehet.

Az edző Mirko Slomka örült Djourounak, elmondta:

Miután elveszítettük Felipet és Leon Andreasen (sérülés miatt), valamit tennünk kellett a védelem érdekében.
A fizikai addotságai, taktikai rálátása és magas szintű kötölezettségvállalása meggyőzőött minket, hogy profitálhatunk ha sikerül őt megszereznünk.

A Hannover jelenleg 11. helyen áll a Bundesligában.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

11 éve
Törölt felhasználó
Mindenki RVP-ről ír,közbe ez a cikk Djourou-ról szól. 🧀
11 éve
Engem is elszomorít, hogy Ő szolgál táptalajul elég sok kommentnek még most is. Talán ha nem ennyire éles váltást csinál. Jobban el lehetne fogadni, hogy más csapatot ment meg a 90+ban és nem minket:( hatalmas hiba volt eladni...és részemről nagy csalódás, hogy igent mondott. Mert egy ilyen kaliberű játékost nem mozgatnak át a 100 éves ellenséghez keddről szerdára a beleegyezése nélkül....! Szerintem Wenger is ebbe tört bele...tuti megviselte, hogy hány és hány kinevelt játékos hagyta már ott. Én spec ezért örülök egy olyasfajta felfogásnak ami D. Villát illeti. Jó játékos 2-3 évet lehúzna itt...ráfaragni nem faragnánk rá vagy ha mégis nincs az, hogy 8-10 évet öltünk bele és az MU-ban van. Persze most i vannak olyan gamerek a csapatban akik tehetségek és talán több hűség van a klubbhoz bennük de klasszis nincs MÉG. Az pedig kell egy top csapatba. Ezért várok egy nagy bejelentést a jövőhétre! ;)
11 éve
Ez igaz, de már nagyon unalmas, hogy mindig csak róla van szó.
11 éve
Azért mert 8 év Arsenal után úgy smárolja az MU-s címert mint egy első éves gimnazista...... :P Jah és azt, hogy sajnálja, hogy ennyi ideig kellett az MU drukkereknek rá várnia kijelentését kiváltképp tiszteletre méltónak tartom. Itt van különbség egy két játékos távozás (Titi, Fabri) és Ő közte. Ilyet az előző két ikontól nem láttam nyilatkozni. Egyszerűen van egy külön kategória az ilyen gamerekre: fosfasírt!
11 éve
Nem értem, hogy mi a szarért kell szidni RvP-t megállás nélkül. Mit hittél, hogy nálunk gólkirály volt, eligazol a MU-ba és ott nem fog gólt rúgni? Engem inkább az idegesít, hogy a MU az ilyen meccseken mindig bemákol egy gólt a végén. A West Ham megérdemelte volna a továbbjutást, erre a 91. percben jön a egyenlítés és hazai pályán meg lazán továbbjutnak. >:(

Szólj hozzá