Jack Wilshere a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy nagyon nagy elégedettségel tölti el a Wigan otthonában, a DW stadionban megszerzett három pont.

Az Arsenal vért izzadott a győzelemért a Wigannél azt követően, hogy az előző bajnokin 5-2-re verték a Reading együttesét - végül azonban Mikel Arteta büntetőjének köszönhetően sikerült bebiztosítani a három egységet.

"Megvan a három pont, a meccsen pedig egy új oldalunkat mutattuk meg." - mondta Wilshere.

"Nehéz ellenfél a Wigan, főleg a DW stadionban, miután egy angol csapathoz képest teljesen más és furcsa felállásban játszanak."

"Nagy kihívást jelentett a vizes pálya és a körülmények is, de sikerült megmutatnunk a jellemünket. Tudjuk, hogy vannak még ilyen helyszínek, ahol egyszerűen ki kell szenvednünk az eredményeket, s pontosan ezt tettük szombaton."

"Akármelyik nagy csapat jön ide, nem játszik túl fényesen, de az eredményt hozzák, s ez nekünk is sikerült."

Wilshere is azon öt brit játékos között volt, akik a héten új hosszú távú szerződést írhattak alá a csapattal. Az angol elégedetten nyilatkozott a hosszabbításról.

"Nagyszerű érzés volt hosszabbítani, hálás vagyok a klubnak a támogatásukért."

"Az Arsenal egy remek csapat, és ez a klub az otthonom. A családom itt él a közelben, én pedig az Arsenalnál nőttem fel, olyan, mintha ők lennének a családom."

"Úgy gondolom, hogy sikerült megmutatnom, hogy elkötelezett vagyok a klub iránt, s minden rendben van a csapatnál."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
Törölt felhasználó
wilshere egy igazi ágyus az uj tony adams szerintem (posztol eltekintve ;) ) am BOLDOG KARÁCSONT MINDEN ÁGYUS SZURKOLO TÁRSAMNAK :)
11 éve
Törölt felhasználó
Csak tisztelet jár ennek a srácnak! Hosszútávra elkötelezte magát a klubhoz, él-hal a címerért, ez abból látszik a legjobban, amit a pályán nyújt - remélem nagyon sokáig lesz még az Arsenal magjában!

Szólj hozzá