Arséne Wenger a Wigan elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján ismét beszélt a januári átigazolási időszakról.

Az elmúlt hetekben az Arsenalt több játékossal is összefüggésbe hozták szinte mindegyik poszton, ám a francia menedzser nem bocsátkozott jóslatokba.

"Most az a legfontosabb, hogy a csapat abba az irányba fejlődik, ahogyan játszani akarunk. A Reading elleni meccsen láttam néhány érdekes dolgot. Majd meglátjuk, mi sül ki ebből." - mondta Wenger.

"Ha találunk egy-két kivételes tehetséget, mindenképpen fogunk igazolni. De csak azért nem hozunk új játékosokat, mert az emberek nyomás alá helyeznek bennünket, hogy igazolnunk kell. Ha találunk egy olyan játékost, aki pluszt tud hozzátenni a jelenlegi kerethez, akkor megtesszük, de ez januárban sosem egyszerű." - tette hozzá.

Wenger arra is kitért, hogy vajon lesz-e elegendő anyagi kerete az erősítésre:

"Van elég pénzünk, de miért költsünk akkor, ha nem találjuk meg a megfelelő játékosokat? Most az az első és legfontosabb dolog, hogy bízzunk azokban a játékosokban, akik már most is a csapatban vannak. Ha egyenletesen fogunk teljesíteni, lesz esélyünk, hogy felzárkózzunk." - mondta a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

11 éve
"Van elég pénzünk, de miért költsünk akkor, ha nem találjuk meg a megfelelő játékosokat?" Miről beszél az öreg ??? Lassan ott járunk, hogy minden játékos erősítést jelent, úgy gyengül évről évre a csapat. :-S
"Ha találunk egy-két kivételes tehetséget, mindenképpen fogunk igazolni." Ha talál kivételes tehetséget ??? Olyan kivételes balf_szt mint Gervinho ??!! :roll:
Komolyan mondom néha bölcsebb maradna az öreg, ha befogná a száját. >:(
11 éve
Ez itt a baj! Néhány játékos úgy megy ki a pályára a nagyobb meccseken mint ahogy Aron21 hozzááll ehhez! Így bazdmeg jó hogy nem lehet eredményt elérni! Nem kell befosni a Bayerntől, én nem mondom, hogy simán tovább megyünk, sőt még azt sem, hogy mi lennénk az esélyesek, de nem egy Nordsjelland vagyunk, hogy beszarjunk egy élcsapattól!
11 éve
Aron21: szép mit ne mondjak....!Lehet,hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de bármi lehet a fociban, a labda gurul!Komolyan, most szerinted mi lenne a csapattal,ha minden szurkoló azt mondaná,hogy:-Úgyis kikapunk! Kicsit se lenne rossz a játékosoknak, bármi lehet, 2-3 igazolással a télen elképzelhető,hogy tovább megyünk!Nem olyan rossz ez a csapat,mint amilyennek gondoljátok!Nincsenek formában, ennyi!A Bayern-nek két alap kezdő védője is hiányozni fog, a Van Buyten-Dante páros meg szerintem közel sem mondható acélosnak!Lehet keresnivalónk!A BATE is megtréfálta már a Bayern-t és 3-1-re vagy 3-0-ra nyert,már nem emlékszem!A remény hal meg utoljára!
11 éve
Törölt felhasználó
A Bayern ellen tuti zakó, ne haragudjatok, de, ha van is csoda, annak idén max a negatív oldalát ismerjük.
11 éve
Itt elég lett volna az augusztus végi nyilatkozathoz egy szót hozzátenni mégpedig a januárt! Ez Wengerről-magyarra lefordítva azt jelenti, hogy ne nagyon számítsunk igazolásra max Henryra.

arsenal1220! Szerintem a Bayern a lehető legjobb ellenfél, sőt én magam őket is szerettem volna kapni. Most lesz esélyünk egy nagyot durrantani Európában, vagy sikerül vagy nem. Ha netán kiesnénk akkor meg legalább nem fogy a játékosaink ereje feleslegesen, mert olyan szerencsénk nem lenne, hogy egy Malagával vagy nem tudom, hogy kivel játszanánk döntőt és addig biztos belefutunk egy nálunk jobb csapatba.
Egy dologban viszont biztos vagyok, hogy Podolski gólt fog lőni nekik!

Szólj hozzá