Aaron Ramsey az Arsenal hivatalos weboldalának adott nyilatkozatában elmondta, hogy véleménye szerint a csapat éhesebb a sikerre, mint valaha; s hogy ő magában is több van még.

Ramsey-t az utóbbi időben erős kritika éri a csapat szurkolóitól a játékteljesítménye miatt, ám a walesi játékos - aki szerdán öt évre hosszabbított az Arsenallal - úgy gondolja, hogy ő magában is több tudás rejlik.

A 21 éves középpályás karrierjében kulcsfontosságú fordulópont állt be 2010 februárjában, amikor egy baleset következtében eltörte a lábát a Stoke elleni meccsen: mindössze az előző szezonban tudott végigjátszani egy teljes idényt, ami alaposan kivett belőle.

"Kezdetben nagyon izgatott voltam a lehetőség miatt, hogy először a karrierem folyamán végigjátszhatok egy egész idényt. Az előző szezonban 44-szer játszottam összesen, ami jócskán megterhelte a szervezetemet, főleg miután olyan sokáig sérült voltam." - mondta Ramsey.

"Egy kis sokként hatott rám az első teljes idényem, s a vége felé ez meg is látszott a teljesítményemen. Remélhetőleg ebben a szezonban minden máshogy lesz, s majd egyre inkább formába lendülök az évad végéhez közeledve. Egyé vvel mindenképpen tapasztaltabb lettem."

"Jövőre játékosként sokat akarok fejlődni, s azzá akarok válni, amire valóban képes vagyok. Még mindig van egy pár dolog, amit meg kell tanulnom. Az a célom, hogy rendszeresen megmutassam, hogy mit tudok. Ehhez jól jönne egy-két gól is."

"Az elmúlt idényre visszatekintve könnyen elérhettem volna a 10 gólt, főleg, hogy számos helyzetem volna. Ezen a területen javítanom kell, sokkal nyugodtabbnak kell lennem a kapu előtti szituációkban."

"Tudom, hogy képes vagyok erre, csak nyugodtabban kell viselkednem. Idén egy gólt lőttem és egy kapufát, de remélhetőleg még lesznek esélyeim a javításra ebben a szezonban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

11 éve
Törölt felhasználó
Statisztikailag a harmadik legpontosabban passzoló játékosunk ebben a szezonban. Ja, igazad van, ez is arról árulkodik, hogy még passzolni sem tud...
11 éve
Törölt felhasználó
Te csak ne akarj gólt löni,arra ott vannak mások.Elöször tanulj meg normálisan passzolni....
11 éve
Törölt felhasználó
még lehet olyan szeme,csak lendüljön formába és játsszon az ő posztján. Amúgy nem értem, hogy miért erőlteti Wenger szélen. Inkább jönne be csereként Cazorla helyére, vagy pedig úgy hogy bejön Ramsey és Cazorla kihúzódik szélre. Még így is többet fejlődne irányítóként, mint így hogy a szélen van erőltetve ahol halott a srác...
11 éve
Törölt felhasználó
Ha olyan szeme lenne mint Rosickynek, a világ legjobb irányítója lenne.
11 éve
Azért Wilshere szintjét szerintem az angol ligában nagyon kevesen ütnék meg, ez pedig inkább a srác javára írható, mint mások gyengeségének! Ramsey jó lesz. üdvözítő, hogy olykor-olykor felcsillan a régi Ramsey-ből. A tavalyi szezonban kifacsarta Wenger, most meg a posztján kívül játszatja. A szurkolók meg türelmetlenek. Ugyanúgy be fog ütni neki a forma, mint Walcottnál vagy Songnál.

Szólj hozzá