Az Arsenal a jelenlegi Bundesliga-első, Bayern Münchennel fog találkozni a Bajnokok Ligája tavaszi idényének első kieséses szakaszában az UEFA csütörtöki sorsolásának értelmében.

A két klub legutóbb 2005-ben talákozott egymással, akkor 3-2-es összesítéssel a német csapat ment tovább.

A szabályok értelmében a csoportmásodik, azaz az Arsenal fogja kezdeni a hazai pályán a kétmeccses összecsapást.

Az UEFA által kijelölt meccsidőpontok:

1. meccs: Arsenal-Bayern München (Emirates stadion), február 19., 20:45

2. meccs: Bayern München-Arsenal (Allianz Arena), március 13., 20:45

A párosítások:

Galatasaray - Schalke 04

Celtic - Juventus

Shakhtar Donetsk - Borussia Dortmund

AC Milan - Barcelona

Real Madrid - Manchester United

Valencia - Partis Saint-Germain

Porto - Malaga

Arsenal - Bayern München

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

11 éve
Törölt felhasználó
és milyen véletlen, hogy ugyanez a párosítás jött ki a tegnapi próba sorsoláson, és nem csak a mi meccsünk hanem az összes párharc
11 éve
Törölt felhasználó
Korrekt sorsolás. Nehéz, de nem verhetetlen ellenfél a Bayern. Ha túlmegyünk rajtuk és a döntőig elkerüljük a Barcát, esélyesek vagyunk.
11 éve
Egy Etienne Capoue jó lenne, ő benne látom azt,hogy egy kis stabilitást tudna hozni a középpályára, esetleg Cabaye!Fellaini meg,ahogy elintézte Shawcross-t nagy kedvencem lett!:D Bár elötte is nagyon bírtam,örülnék neki,dehát nem lenne olcsó!Diame is egy nagyonjó opció lenne, 35-4 millióért!Diaby-ra sajnos nem lehet építeni, bármikor megsérülhet....hogy is volt ezelött? 3 hét pihenő vár rá, erre már 2 hónapja sérült!...Mikor játszott évelején,minden egyes szabálytalanságnál vele szemben össze-szartam magam, nehogy megsérüljön,lehetett az egy kis boka összekoccolás vagy tudom is én...

Örültök ti,hogy otthon kezdünk?

Van még egy jó hír, a Bayern-ben se Badstuber se Boateng nem fog játszani!
11 éve
Törölt felhasználó
Kettő kemény mérkőzés vár ránk. De én úgy gondolom, hogy jobb mintha például a Barcát kaptuk volna. Van esélyünk, az első meccs sok mindenről dönthet majd, már most nagyon várom a találkozót!

GO-GUNNERRSS!!
11 éve
Nagyon nehéz meccsre számítok, tényleg sok mindennek össze kéne jönnie a bayern ellen,. Ráadásul 2 meccsen is, top formába kéne játszani + szerencse és mindenki ép legyen, akkor talán van esélyünk egy nyögvenyelős tovább jutásra. Na meg persze amit mindenki szajkóz, az igazolások, egy gólerős csatár kéne ide,meg max egy vkp semmi több, de ez a 2 ember klasszis legyen ne ilyen diamé féle hulladékok.

Szólj hozzá