A negyedosztályú Bradford együttese búcsúztatta az Arsenal-t az idei ligakupa sorozatban. A rendes játékidő 1-1-es döntetlennel ért véget, és mivel a hosszabbításban sem esett gól, ezért tizenegyesekkel dőlt el a továbbjutás sorsa.

A büntetőpárbajt végül a Bradford nyerte 3-2-re, így az Arsenal kiesett a sorozatból.

Kezdő: Szczesny - Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Coquelin (Chamakh 60'), Wilshere - Ramsey (Rosicky 69'), Cazorla, Gervinho - Podolski (Chamberlain 70')

Gól: Thompson (16.), illetve Vermaelen (88.)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (341)

11 éve
Törölt felhasználó
Bergkampot a kispadra! (Repülőutak előtt majd mindig kiütjük és ennyi) :DDD
11 éve
Törölt felhasználó
Guardiola? Én tartom magam ahhoz, h kapott egy kész csapatot maga alá. Nem nagyon bíznék benne ha kiderülne h az Arsenalhoz jön. Elég csak Villás Oboásra gondolni, kapott egy kész Portot, aztán idejött a Dinamohoz, és semmire nem ment.
Plusz nézzük a tényeket: Abra nyilatkozta, hogy jó pár milliót rászánná Guardiolára, amivel max a City versenyezhet csak. Pénzügyileg nem mi vagyunk a befutók ez tény. Miért jönne nyáron egy olyan csapathoz, ahol pénzt csak alig költhet igazolásra, a bajnoki címre szinte esélytelen a csapat, és lehet hogy a BL-ben sem indulhat. Ja és mit kezdjen egy olyan csapattal, ahol a kezdőbe befér egy formán kívüli Ramsey, egy buta Gervinho, emellett a padon csak hulladékok ülnek szinte, és nincs pénz igazolni.
Ennyi indok után kétlem h ide jönne, még ha azt is nyilatkozta egyik nap.
11 éve
Törölt felhasználó
Wengernek nagy fizetése van, ebben tudjuk tartani a versenyt más klubokkal szemben. Bár Guardiolat nem szívesen látnám itt...
11 éve
Törölt felhasználó
Guardiolahoz mit szólnátok?
Ja boccs úgyse fizetnénk meg úh nyilatkozhatja itt h mi vagyunk neki az elsők ha 5ször annyit ad neki MU Mcity Chelsea meg a psg :-S
nem lesz hülye h idejöjjön

Szólj hozzá