Mikel Arteta a Daily Mirrornak adott interjújában elárulta, hogy maguk a játékosok is frusztráltak az elmúlt hetek eredménytelenségei okán, s elárulta, hogy minden erejükkel azon vannak, hogy változtassanak a helyzeten.

Az Arsenal az elmúlt heti bajnokin, a Swansea ellen elszenvedett 2-0-ás vereség után a 10. helyre csúszott vissza a tabellán - s immáron három meccse nyeretlen a ligában.

Arteta az interjújában elmondta, hogy a játékosokat is dühíti ez a szituáció, de már dolgoznak a javuláson.

"Ez a helyzet nagyon fájó az embereknek, a játékosok is dühösek. De azt gondolom, hogy ez egy jó dolog. Nem úgy fest, hogy a játékosokat nem érdekli a kialakult helyzet, tudjuk, hogy mit kell tennünk." - mondta a spanyol.

"Az Arsenalnál olyan keret van, amelyik mindig 100%-ot akar nyújtani, és ez megkönnyíti a helyzetünket. Ez mindig jól látható az öltözőben."

"Csak a fájdalom, a csalódottság volt látható a játékosok arcain. Helyre akarjuk hozni a dolgokat. Megköveteljük magunktól is az eredményeket, emiatt külön edzéseket kértünk a stábtól."

A spanyol azt is elárulta, hogy a Swansea elleni vereség talán a szezon mélypontja volt.

"A múlt szombat talán a legalja volt mindennek, mert bár nem nyertünk túl sokat az előtt sem, mégis egy jó veretlen sorozatban voltunk."

"A hozzáállás a legfontosabb dolog. Ebben a csapatban mindenki elvállalja a felelősséget. Most már csak nyernünk kell, s mindegy, hogy miként."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

11 éve
Törölt felhasználó
Artetát csapatkapitánynak!

Szólj hozzá