Arséne Wenger hétfői kerethirdetése alapján beigazolódott az, amit az angol lapok már a hétvége óta írtak, miszerint a francia játékos többnyire a B-csapatot, illetve néhány fiatal játékost visz Görögországba, az Olympiakosz elleni utolsó Bajnokok Ligája csoportkörös meccsre.

Jack Wilshere, Bacary Sagna, Theo Walcott, Lukas Podolski, Mikel Arteta, Santi Cazorla és Olivier Giroud azok a játékosok, akiket pihentetés céljából Wenger Angliában hagyott a West Brom elleni bajnoki előtt. A felnőtt keretből így Szczesny, Rosicky, Vermaelen, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Squillaci, Arshavin, Coquelin, Jenkinson, Gervinho és Chamakh utazott Görögországba.

"Néhány játékosunknak kellett pihenés, mert már a sérülés határán álltak, néhányuk pedig valóban sérült volt." - mondta Wenger.

"A sérült játékosok alatt Podolskit és Walcottot értem. Wilshere-nek, Cazorlának és Artetának pedig kellett egy kis pihenő."

"Van egy ilyen lehetőségünk, szóval élni fogunk vele, emiatt hagytam otthon több állandó kezdő játékost. De ennek ellenére szükségszerű lenne megnyerni a keddi meccset. Megpróbáltunk egyensúlyt találni a pihentetés és a versenyképes csapat lehetőségei között." - tette hozzá a francia.

A keretbe így hét ifi-játékos került be Martin Angha, Zak Ansah, Sead Hajrovic, Jernade Meade, Elton Monteiro, James Shea és Chuba Akpom személyeikben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

11 éve
Törölt felhasználó
ricsóó! Miért ne lehetne rotálni ezen a meccsen? Már továbbjutottunk, az meg teljesen mindegy, hogy hanyadik helyen fogunk továbbmenni, mert jelenállás szerint, ha második helyen megyünk tovább, akkor kaphatjuk: Barcelona, Valencia, Dortmund, Sahktar, Malaga, Porto, ha az első: PSG, Real Madrid, Milan, Bayern München, Juventus, Celtic, Galata\Cluj. Mindenki döntse el, hogy hogy járhatunk jobban...
11 éve
Törölt felhasználó
nem ezen a meccsen kellene rotálni eddig kellet volna... Nagyon úgy tűnik , mintha jó lenne Wengusnak a második hely...
11 éve
Törölt felhasználó
Ha még Squillaci helyett is lenne egy Jenkinson nem lenne gond. ;-P
Tavaly is kb ez a kezdő volt, akkor ugye 3-1 lett.
Ha mindenki csak a optimumot hozná, akár simán lehetne győzelem, ha Squillaci helyett legalább Miquel lenne. De Rosicky és Arsha tuti a szokásos magasról formáját hozza. Többieknél meg jelentős önbizalom hiány van.
11 éve
egy ilyen csapatra kiváncsi lennék! :D

---------------------Wojo----------------

--Jenkinson--Squilacci----verma--angha/meade

-----------Jenkinson---Ramsey------------

--OX/Gervinho----------Rosicky----------Arshavin

------------------Chamakh------------

Szerintem kiszopunk,mint a szar! :D
11 éve
Törölt felhasználó
van abban amit mondasz eriCesc, viszont Vermaelen nélkül érdekes lesz a Jenkinson, Monteiro, Squillaci, Hajrovic védősor.

Szólj hozzá