A mai napon az Arsenal a Swansea együttesét fogadja az Emirates stadionban. A találkozó 16:00-tól lesz látható.

Arsene Wenger nagyon bízik benne, hogy két döntetlen után, az ágyúsok ismételten nyerni tudnak majd a Swansea ellen. A francia menedzser és a játékosok szerint a csapatszellem és a kvalitás kiváló, így sikerülhet felzárkózni a bajnokság élmezőnyéhez.

A Swansea az idei szezonban eddig hat idegenbeli mérkőzést játszott, s ebből csak kettőt tudott megnyerni. A mérkőzés azonban így is nagyon nehéz lesz. A walesi együttes jelenleg a tabella 8. helyén áll, egy ponttal lemaradva az ágyúsoktól.

Mindkét csapatnak rengeteg hiányzója lesz a mai találkozón. Az ágyúsoknál Koscielny, Santos, Fabianski és Diaby biztosan nem léphetnek pályára, míg Bacary Sagna játéka kétséges. A francia bekk kisebb gyulladással küzd, így könnyen lehet, hogy Arsene Wenger pihentetni fogja a mai találkozón.

Michael Laudrup együtteséből biztosan hiányozni fog Flores, Graham, Vorm, Hernandez, Taylor és a korábbi Arsenal játékos Bartley is.

A tavalyi szezonban az Arsenal Arshavin góljával győzte le hazai pályán a Swansea-t 1-0-ra. Reménykedjünk, hogy az ágyúsoknak ezúttal is sikerül begyűjteniük a három pontot.

A hivatalos kezdő: Szczesny - Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Arteta, Wilshere - Walcott, Cazorla, Podolski - Gervinho

Pad: Mannone, Squillaci, Coquelin, Ramsey, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (357)

11 éve
Törölt felhasználó
http://www.thefa.com/TheFACup/News/2012/Nov/draw-live-fatv.aspx Ha valakit érdekel mennyire röhögtek ki minket :D
11 éve
Törölt felhasználó
szerintem a Szczesny-Jenkinson-Gibbs-Ramsey-Wilshere-Oxi-Walcott 7-esre kell építeni, és Wenger ezt nagyon jól elkezdte, a többi meg majd kialakul.

CoC-ra szerintem idén rá kéne menni, főleg, hogy ilyen játékot mutat a csapat.

Most jön egy Olympiakos, ahol a kezdő 11 pihenhet, viszont utána jön a WBA. akik idén nagyon kemény ellenfélnek bizonyulnak.
11 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220. Egy Hondát én is megnéznék a csaptban, hogy mit tudna hozni. Egy próbát megérne. :D
Jelen állásban akár melyik csapat ellen fél tud lenni nekünk. Annyira motiválatlanul mennek ki a pályára a srácok,hogy az már fáj. Szóval szerintem tök mind1 kit kapunk az FA kupában, mert bárki megtudna most viccelni minket... sajnos. COC-t nem lenne rossz behúzni de így nem fog menni, mellé még azt a mester se veszi komolyan,szóval így esélytelen.
11 éve
Törölt felhasználó
Hiányzik a Highbury. Azt a hangulatot semmi sem fogja tudni pótolni. :-S Henry meg a társak varázslatos meccseit sírom vissza......
11 éve
Egy jó Honda-nak is nagyon tudnék örülni, a jelenlegi keretbe nagyon elférne egy ilyen gólerős középpályás!Ha jól tudom Wenger bírja, és a CSZK-ből is menni akar!Én bepróbálkoznék érte a télen, már többször is voltak hírek,hogy leigazoljuk!Most meghúzhatnánk!

Az FA kupában meg szerintem tuti egy jó csapatot fogunk kapni...!:/

A COC-t pedig valahogy be kell húzni, akkor legalább a legrosszabb esetben EL-be mehetünk!De itt még meglehet a bBL indulás, de akkor összekéne kapnia magát a csapatnak!

Szólj hozzá