Az Aston Villa után nem kisebb ellenfél következik az Arsenal számára: Arséne Wenger csapatának a Premier Liga 14. - hétközi - fordulójában az Evertont kell legyőzniük a három pontért.

A francia menedzser négy helyen változtatott a múlt hét végi meccshez képest, így a kezdőben kap lehetőséget Vermaelen, Sagna, Wilshere és Walcott is.

Lukas Podolski minden valószínűség szerint egy apró sérülés miatt nem vállalja a mai meccset, a helyét a sérülésből frissen visszatérő Tomas Rosicky vette át a keretben.

A kezdő: Szczesny, Vermaelen, Koscielny, Mertesacker, Sagna, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Walcott, Giroud

Cserék: Mannone, Jenkinson, Gibbs, Coquelin, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Gervinho.

A mérkőzés 20:45-től kezdődik.

Jó szurkolást kívánunk!

Go Gunners!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (266)

11 éve
Törölt felhasználó
Edzőváltás? Minek... úgy még az EL sem lenne meg. Meg ki jönne Wenger helyére? Guardiola? Di Matteo? :D Ugyan már. Wenger jó edző, akármilyen f*s volt a csapat, mindig betolta az előző években is a 3.-4. helyre. Elég megnézni az előző szezont.
Szerintem több probléma együttesen okozza a jelenlegi sz*r formát. Először is a cserepad. Hulladékok tömkelege lébecol a padon (vagy még a padon sem). A fél csapatot el kellene küldeni. A kezdő 11 az ami ér valamit az Arsenalban, meg még a padon 2-3 ember, és kifújt. Giroud cseréje? Nincs normális cserecsatárunk sem. Pl ha nem megy a beívelős, Giroud fejét keresős játék, akkor hiába van Chamakh, ő is csak ezt tudja csinálni. Kell egy kreatív játékos. Kp-ra kell szintén egy kreatív játékos, mert Cazorla sem gép h egyfolytában játsszon. Arteta-nak szintén pihenő kéne, bár ő mentálisan zuhant meg szerintem. Nincs egy épkézláb balszélső védő cserénk például (ha Vermaelen nem kívül játszik persze, mert akkor még ott van Gibbs). De ha Verma aszélen nyomja,és Merte és Kosci középen, akkor viszont középső védő cserénk sincs. Djourou? Az előző évben amikor beállt, vagy besárgult azonnal, vagy olyan hibát követettel,amiből gólt kaptunk (legalábbis én így látom).
A másik ok pedig ahogy páran írták, h be van tojva a csapat. Erre jó példa a tegnapi meccs. Amikor nálunk volt a labda, az Everton egyből letámadta a játékosainkat, hajtottak a labdáért. Mi mit csináltunk? Visszapasszolgattuk a kapu elé, meg visszahúzódtunk...gyönyörű.
Télen és nyáron radikálisan ki kéne pucolni a csapatot, eladni minden hulladék embert, akit nem vesznek meg azt meg kidobni vagy kölcsönbe adni a szerződése lejártáig.
Mindezt addig, amíg a szurkolók még kijárnak meccsre, támogatják a csapatot. Nem hinném h olyan jó dolog lenne úgy játszani, mint a Chelsea, h az egész közönség fújol egész meccs alatt, közben az edző nevét kiabálja h takarodjon.
Persze ez megint csak az én véleményem.
11 éve
Törölt felhasználó
Lbestia! Az ember nem választhat magának csapatot (ha csak nem egy ratyi divatdrukkerről van szó), a csapat választja az embert. Ez van, ezt kell szeretni. Egyre mindig van reménység: lesz jobb! ARSENAL!
11 éve
Törölt felhasználó
Ez már rég nem az az Arsenal amit megszerettünk, és Wenger se a régi.
Az elmúlt években legalább volt "szép" játék meg hasonló de lassan ez is elfogy és mostanság örhetünk ha Walcott ismét talál egy olyan gólt mint tegnap, mer nemsok közünk volt a meccshez
11 éve
Törölt felhasználó
Egy liverpoolos cimborám a Fulham elleni 3-3 után azt mondta nekem, hogy "az Arsenal elindult egy úton" - erre én: "?" - "A Liverpool útján".
Ha nem lennék fanatikus és elfogult elgondolkodnék ezen, de itt még egyenlőre nem járunk. Azt hiszem senki számára sem lehet kérdés, hogy itt nem a keret erősségével van gond - itt a fejekben van óriási probléma, mentális gondokkal küzd az egész csapat, és igen, azzal egyetértek, hogy nem legjobb kommunikáció elsősorban a csapat, másodlagosan a szurkolók felé, hogy "az egy pont jó". Persze, ha pl. a Norwich-ot, Fulham-et, Villa-t megvertük volna, akkor az Everton otthonában simán jó lenne az 1 pont, de...
11 éve
Na most akkor aki úgy érzi hogy Arsenal szurkoló az maradjon és szurkoljon továbbra is kulturáltan vagy menjen aztán szurkoljon annak akinek akar.....
Minden meccsen mást nem lehet olvasni csak hogy menjen Wenger meg szar a csapat....Milyen érdekes a Liverpool vagy akár a Newcastle vagy az olyan csapatok szurkolói nem sírnak ennyit mint mi pedig közel sem teljesítenek úgy mint a mi csapatunk mégsem mondják el a csapataikat mindennek !!! Mindenki tudja és látja mi a baj a vezetőség meg Wenger meg azért van hogy majd ezeket kiküszöbölje nem kell leírni a csapatot lesz ez még jobb is !!! Tavaly ennél is rosszabb volt mégis odaértünk a végén akkor meg miért is kell szídni a csapatot ? senkisem kényszerít senkit hogy űljetek le és nézzétek a meccset !!! Nekem sem tetszett de jobb az 1 pont mint a vereség és ez a lényeg a többi csapat is fog még botlani mi meg majd nem !!! most még nem kell a para ráérünk majd árpilis - május környékén addig meg csak nyugi mindenkitől és viselkedjünk úgy mint egy normális elkötelezett szurkolo !!!!

Szólj hozzá