Arséne Wenger keddi közleménye szerint Theo Walcott és Jack Wilshere is visszatérhetnek a keretbe az Everton elleni meccsre.

Walcott a Spurs elleni bajnokin sérült meg, s a vállproblémája miatt két fordulót is kellett hagynia. Wilshere az Aston Villa elleni meccset kényszerült kihagyni a bokája begyulladása miatt, de Wenger közlése alapján ő is fitt és így bevethető lesz szerdán, az Everton ellen.

A csapatkapitány, Thomas Vermaelen pihentetve volt a múlt hétvégi meccsen, ám a belga is nevezhető lesz majd szerdán.

Örömteli hír, hogy az egyik hosszú távú sérült, Tomas Rosicky is felépült, a cseh játékos kedden már teljes értékű edzésmunkálatokat végezhetett. Wenger elmondása alapján azonban Rosickynek még kell egy-két U21-es mérkőzés, mielőtt a felnőtt keretben is visszatérne a pályára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

11 éve
Törölt felhasználó
nincsi ilyen az isten baszot ilyen csapatot most Walcottot akarjak eladni meg Sagnat nem ertem Wengert baszon isten Wengert meg csapatot akasza fel magat Wenger kibaszas >:-( :shut:
11 éve
Rosicky remélem itt fog visszavonulni! 🧀
11 éve
Törölt felhasználó
Örömteli Rosicky visszatérése, tavaly a szezon 2. felében nagyon jól játszott, remélem hamar formába lendül, és újra megcsodálhatunk 1-2 klasszis megoldást a cseh játékmestertől.

Szólj hozzá