Arséne Wenger keddi közleménye szerint Theo Walcott és Jack Wilshere is visszatérhetnek a keretbe az Everton elleni meccsre.

Walcott a Spurs elleni bajnokin sérült meg, s a vállproblémája miatt két fordulót is kellett hagynia. Wilshere az Aston Villa elleni meccset kényszerült kihagyni a bokája begyulladása miatt, de Wenger közlése alapján ő is fitt és így bevethető lesz szerdán, az Everton ellen.

A csapatkapitány, Thomas Vermaelen pihentetve volt a múlt hétvégi meccsen, ám a belga is nevezhető lesz majd szerdán.

Örömteli hír, hogy az egyik hosszú távú sérült, Tomas Rosicky is felépült, a cseh játékos kedden már teljes értékű edzésmunkálatokat végezhetett. Wenger elmondása alapján azonban Rosickynek még kell egy-két U21-es mérkőzés, mielőtt a felnőtt keretben is visszatérne a pályára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

7 éve
Törölt felhasználó
nincsi ilyen az isten baszot ilyen csapatot most Walcottot akarjak eladni meg Sagnat nem ertem Wengert baszon isten Wengert meg csapatot akasza fel magat Wenger kibaszas >:-( :shut:
7 éve
Rosicky remélem itt fog visszavonulni! 🧀
7 éve
Törölt felhasználó
Örömteli Rosicky visszatérése, tavaly a szezon 2. felében nagyon jól játszott, remélem hamar formába lendül, és újra megcsodálhatunk 1-2 klasszis megoldást a cseh játékmestertől.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek