Emmanuel Frimpong
Charlton 1-1 Huddersfield, november 24

Frimpong debütált a Charlton együttesében. A fiatal ghánai középpályás a kezdőben kapott helyet, de a második félidőben lecserélték.

Ju Young Park
Real Zaragoza 0-1 Celta Vigo, november 26

Park a mérkőzés hajrájában lépett pályára a Zaragoza ellen.

Benik Afobe
Brighton 1-1 Bolton, november 24

Afobe egy órát játszhatott a Brighton elleni találkozón. A Bolton az utolsó másodpercekben egyenlített ki.

Chucks Aneke
Crewe 2-0 Crawley, november 24

Aneke 90 minutumot játszott a Crewe együttesében.

Craig Eastmond
MK Dons 5-1 Colchester, november 24

Eastmond 70 percet játszott az elmúlt hétvégén. A találkozó borzalmasan alakult a Colchester számára, hiszen a Milton Keynes 5-1-re győzött.

Philip Roberts
Celtic 0-1 Inverness CT, november 24

Roberts a kezdőcsapatban kapott helyet a Celtic ellen is. A fiatal támadót a mérkőzés hajrájában cserélték le.

Wellington
Ponferradina 2-1 Huesca, november 25

Wellington az utolsó negyed órára állt be csereként a Ponferradina csapatába.

Denilson
Ponte Preta 0-0 Sao Paulo, november 25

Denilson nem játszott az elmúlt hétvégén.

Nicklas Bendtner
AC Milan 1-0 Juventus, november 25

Bendtner ezúttal sem kapott játéklehetőséget.

Ryo
Wigan 3-2 Reading, november 24

Ryo nem volt benne a Wigan keretében.

Joel Campbell
Real Betis 1-0 Real Madrid, november 24

Campbell nem kapott játéklehetőséget a Real Madrid ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

11 éve
Törölt felhasználó
Ticonderoga! "Amúgy egyetértek abban, h nem kéne ennyi fiatal tehetség, mert nem férnek be a csapatba.PL Frimpong is jó játékos, de egyszerűen nincs helye, ezért is ment kölcsönbe megint. "

Nem szeretném minősíteni ezt a kijelentést, inkább maradjunk annyiban, hogy elég hibás következtetésekre jutottál.
Minél nagyobb a merítési lehetőség, annál nagyobb esély van rá, hogy találunk egy újabb Adams-et, Bergkamp-ot, Pires-t, vagy Wilshere-t.
Persze aki tehetséges, de nincs meg benne az a plusz, amiért az első csapatba kerülhetne az lemorzsolódik, sok ilyen fiatal van, de ez nem azt jelenti, hogy a klub tehetséggondozása hibás, vagy esetleg felesleges lenne.
Frimo pedig jó játékos, de nem elég jó, ezért ment kölcsönbe. Arteta majd minden meccsen pályára lép, nagyon kellene neki egy backup, de 'dench' még nincs azon a szinten.
11 éve
Törölt felhasználó
Sterlinget nem látnám szívesen az Arsenalban. Olyan emberre nincs szükségünk, aki 27 éves nőket ver hétvégente. Nem kell ilyen fajta hírnév a klubnak.
Amúgy egyetértek abban, h nem kéne ennyi fiatal tehetség, mert nem férnek be a csapatba. PL Frimpong is jó játékos, de egyszerűen nincs helye, ezért is ment kölcsönbe megint. Vagy ott van Coquelin, sztem ő is jól játszik, mégis csak perceket kap. És akkor még ott van egy halom u21-es játékos, akik jelenleg még nem képesek felvenni a versenyt Wilshere-rel vagy Cazorlával. És amíg ilyen gyengén megy a játék, és minden meccsen azért kell szenvednünk, h a 4. hely meglegyen év végén, addig nem is fognak több lehetőséget kapni, az is biztos. Max a hazai kupában.
11 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Ezzel azért nem értek egyet, mert Wenger általában amelyik fiatalt érdemesnek tartja a felnőtt kerethez, annak bőven megszokta adni a lehetőséget (bár ez valahol kényszer is), gondolj csak az utóbbi évek bal bekk krónikájára, Ashley Cole->Gael Clichy->Keiran Gibbs, de Songot sem pótoltuk senkivel, mivel itt van Coq, vagy Sagna sérülése után Jenkinson. Tény, hogy az akadémiáról viszonylag kevés fiatal kerül ki(ami sajnálatos dolog), de sok reménység nem ütni meg az első osztály szintjét, és csak reménység marad, hiába tartják nagyra a saját korosztályában, az utolsó, de talán legnehezebb lépcsőfokot képtelen megugrani. Két jó példa Sanchez Watt, vagy Jay Emmanual Thomas, róluk távozásuk óta nem hallunk szinte semmit, szóval nem véletlen nincsenek már itt(vagy Henri Lansbury).
11 éve
Törölt felhasználó
eriCesc, ez így van, ám amikor már ott járnánk, hogy beépítjük őket az első csapatba, tehát az kéne neki, hogy a szezonban úgy 15-20 meccsen beálljon az utolsó 5-10 percekre, nem, hozunk egy még tehetségesebbet így mellőztetjük az első személyt, de a másodikat sem tesszük be egyből a felnőttek közé, mert korai. Túlzásba visszük ezt a fiatal képzést.
11 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Ez mondjuk nem feltétlen a klub hibája, pl. Afobe-nak megvan minden adottsága ahhoz, hogy nagyszerű játékos legyen, de eddig nem mutat semmit a kölcsönidőszakai alatt, egyszerűen még nem jöttel el a várt áttörés a karrierjében, amire szüksége lenne a továbblépéshez. Talán a Boltonnál eltöltött pár hónap alatt letesz egy olyan teljesítményt, amivel meggyőzheti Wenger-t, de 19 évesen talán már csak 1-2 éve maradt a klubnál, most kell bizonyítania a tehetségét.

Szólj hozzá