Jack Wilshere figyelmeztette a csapattársait: ha az Arsenal komolyan harcba akar szállni a Bajnokok Ligája-trófeáért, akkor sokkal jobb teljesítményekkel kell előrukkolniuk, mint tették azt a Montpellier ellen.

Bár az Arsenal 2-0-ra megnyerte a meccsét a regnáló francia bajnok ellen, az első félidőben hibás átadások, pontatlan passzok jellemezték a hazaiakat, s félő volt, hogy egy jól kivitelezett kontrával a Montpellier szerzi meg a vezetést.

"Az első félidő nagyon nehéz volt. Nem pörögtünk fel eléggé, sűrűn adtuk el a labdákat, nem úgy játszottunk, mint akiknek olyan fontos lenne megszerezni az első gólt." - mondta Wilshere, aki megszerezte az első gólját a hosszú sérüléséből visszatérve.

"Jobban fel kell pörögnünk, az első félidő egész egyszerűen nem volt elég jó."

Wilshere kritikájával Arséne Wenger is egyetértett.

"Igaza van. Teljesen egyetértek vele, és figyelünk is erre. Az az izgalmas rész a Bajnokok Ligájában, hogy most még november van, de a fontosabb dolgokat majd márciusban kezdjük el. Az lesz a legfontosabb, hogy Jack és többiek legyenek minél többet együtt játékban, s akkor erősebb lesz a csapat is."

"A BL-ben van egy kis időnk, hogy a következő lépésen gondolkozzunk - a bajnokságban picit sürgetőbb a dolog, mert karácsonyig csökkentenünk kellene a hátrányunkat az éllovasokkal szemben." - tette hozzá Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

11 éve
Törölt felhasználó
Felesleges ilyesmikről beszélni,a keret rövid.BL negyeddöntő,Pl 3. hely max.Vmelyik haza kupa esetleg.Realitás.GG!!!

Szólj hozzá