Arséne Wenger a Montpellier elleni meccset követően többek között Jack Wilshere teljesítményét emelte ki pozitív szemszögből.

Az angol középpályás első gólját szerezte a Bajnokok Ligájában a hosszú sérülése óta, ezen kívül pedig számos jó becsúszást és indítást is láthatott tőle az Emirates közönsége.

"Jack egyre inkább kezdi felvenni a formát fizikálisan. A Montpellier ellen a tizenhatosuknál is villogott, ő egy olyan középpályás, aki minden feladatot nagyszerűen el tud végezni." - mondta Wenger.

"A meccs eleje kissé nehéz volt a számára, aztán egyre erősebb lett. A gólja után sokkal magabiztosabban játszott. Az önbizalmával kapcsolatban azonban nem aggódom, mert ez soha nem volt a gyenge pontja."

"Azt nem tudom, hogy Jack mennyire áll közel a legjobb formájához. A Tottenham ellen például úgy éreztem, hogy 60 perc után kifutott a szuflából, most azonban jól bírta. Ezzel együtt nem vesztett semmit a lendületéből az utolsó percekre sem, szóval szerintem közel áll ahhoz, hogy ismét formába lendüljön. Ugyanakkor megfelelően kell kezelnünk ezt az ügyet, nem szabad túlterhelni őt."

Wilshere remek gólt rúgott a Montpellier-nek, de Wenger szerint a játékosnak nem ezzel kell foglalkoznia.

"Jack-nek nem a gólokkal kell törődnie. Legalább olyan jól védekezik, mint ahogyan támad, ez magabiztosságot ad a csapatnak. Elégedett vagyok a teljesítményével, a gólok pedig természetesen fognak jönni neki."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá