Arséne Wenger tájékoztatása szerint nincs új sérült játékos a Montpellier elleni meccset követően, így a keret teljes egészében a szerdai képmása lesz a szombati bajnokira.

A francia közleménye szerint Oxlade-Chamberlain teljesen rendbe jött szerda óta, s Gibbs is bevethető állapotban lesz.

André Santos hasi fájdalmak miatt várhatóan 10 napot kényszerül kihagyni, Theo Walcott pedig jövő szerdán, az Everton ellen térhet vissza a vállsérüléséből.

Hamarosan egy hosszú távú sérült, Tomas Rosicky is visszatérhet a teljes körű edzésekre, Wenger így nyilatkozott a cseh állapotáról:

"A tavalyi szezonban januártól kezdve ő volt a legbefolyásosabb játékosa a keretünknek. Remélem, hogy sikerül majd ismét ilyen formába lendülnie, bár az Európa-bajnokság óta nem is láttam még őt játszani. Mentálisan nagyon nehéz időszakon ment keresztül, Tomas nagyon szeret játszani, s sajnálatos, hogy a sérülései miatt ezt nem teheti meg." -mondta Wenger.

"Hétfőn azonban már visszatérhet a teljes körű edzésekre."

A másik kórosan sérült játékos, Abou Diaby 3-4 hét múlva edzhet legközelebb.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

8 éve
Törölt felhasználó
Arsha lehet télen eligazol. A Fulham és a Zenit vinné. Csak Arsha nem akar menni. Azt nyilatkozta h szeret Londonban élni, és nincs kedve elmenni. A másik probléma, h heti 75 ezret keres, de a Fulham max 50-et adna neki. Szal lehet marad nálunk, pedig a semmiért kapja a fizetést:/
8 éve
Törölt felhasználó
Ramsey Cazorla cseréje. Őt kell játszatni nem Arshavint.
8 éve
Törölt felhasználó
Én sem értem Arshavin mellőzését.Vagy játsszon vagy adják el,mert ennek nincs értelme,luxus!!!
8 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a hétközi BL meccsen is ,már a 70. perc környékén lehetett volna egy Santi-Arsha cserét eszközölni,az Aston Villa ellen is egy ilyet meg lehetne játszani.Félő hogy a kis spanyol fizikailag túl lesz terhelve és ilyenkor könnyebben is jöhet a sérülés.Egyébként kötelező nyerni ,mert ugye bár City Vs chelsea.
8 éve
Törölt felhasználó
Nem is baj,hogy ilyen kevés a sérölt,mert 2 igen komoly mérkőzés vár a csapatra!A Villa bárkire veszélyes lehet otthon,az Everton meg igazi riválissá nőtte ki magát idénre,remélem a Goodison Park-i jó formáját képes lesz prezentálni a csapat.GG!

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek