Arséne Wenger tájékoztatása szerint nincs új sérült játékos a Montpellier elleni meccset követően, így a keret teljes egészében a szerdai képmása lesz a szombati bajnokira.

A francia közleménye szerint Oxlade-Chamberlain teljesen rendbe jött szerda óta, s Gibbs is bevethető állapotban lesz.

André Santos hasi fájdalmak miatt várhatóan 10 napot kényszerül kihagyni, Theo Walcott pedig jövő szerdán, az Everton ellen térhet vissza a vállsérüléséből.

Hamarosan egy hosszú távú sérült, Tomas Rosicky is visszatérhet a teljes körű edzésekre, Wenger így nyilatkozott a cseh állapotáról:

"A tavalyi szezonban januártól kezdve ő volt a legbefolyásosabb játékosa a keretünknek. Remélem, hogy sikerül majd ismét ilyen formába lendülnie, bár az Európa-bajnokság óta nem is láttam még őt játszani. Mentálisan nagyon nehéz időszakon ment keresztül, Tomas nagyon szeret játszani, s sajnálatos, hogy a sérülései miatt ezt nem teheti meg." -mondta Wenger.

"Hétfőn azonban már visszatérhet a teljes körű edzésekre."

A másik kórosan sérült játékos, Abou Diaby 3-4 hét múlva edzhet legközelebb.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

11 éve
Törölt felhasználó
Arsha lehet télen eligazol. A Fulham és a Zenit vinné. Csak Arsha nem akar menni. Azt nyilatkozta h szeret Londonban élni, és nincs kedve elmenni. A másik probléma, h heti 75 ezret keres, de a Fulham max 50-et adna neki. Szal lehet marad nálunk, pedig a semmiért kapja a fizetést:/
11 éve
Törölt felhasználó
Ramsey Cazorla cseréje. Őt kell játszatni nem Arshavint.
11 éve
Törölt felhasználó
Én sem értem Arshavin mellőzését.Vagy játsszon vagy adják el,mert ennek nincs értelme,luxus!!!
11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a hétközi BL meccsen is ,már a 70. perc környékén lehetett volna egy Santi-Arsha cserét eszközölni,az Aston Villa ellen is egy ilyet meg lehetne játszani.Félő hogy a kis spanyol fizikailag túl lesz terhelve és ilyenkor könnyebben is jöhet a sérülés.Egyébként kötelező nyerni ,mert ugye bár City Vs chelsea.
11 éve
Törölt felhasználó
Nem is baj,hogy ilyen kevés a sérölt,mert 2 igen komoly mérkőzés vár a csapatra!A Villa bárkire veszélyes lehet otthon,az Everton meg igazi riválissá nőtte ki magát idénre,remélem a Goodison Park-i jó formáját képes lesz prezentálni a csapat.GG!

Szólj hozzá