Arséne Wenger előzetes tájékoztatása alapján két játékos: Kieran Gibbs és Gervinho is visszatérhetnek a Montpellier elleni Bajnokok Ligája-meccsen szerdán.

Az angol bal hátvéd még októberben, a West Ham elleni bajnokin sérült meg, azóta nem léphetett pályára - most azonban már helyrejött a térdsérülése. Gervinho a QPR elleni meccsen szedett össze egy bokasérülést, ám az elefántcsontparti felépült.

A keret a Tottenham elleni bajnokihoz hasonló lesz, egy játékos dőlt ki sérülés miatt: Theo Walcott. Az angol játékos egy szerelést követően rosszul esett a múlt szombati meccsen, s bár a sérülése nem tűnik komolynak, Wenger nem fog kockáztatni vele szerdán.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

11 éve
Törölt felhasználó
Ticonderoga! Guardiola nevét mindenki bedobja a kalapba, de jelen állás szerint a szabadúszók közül Redknapp, vagy Benítez lehet Di Matteo utódja. Érzésem szerint Rafa-val jobban járnának a kékek(már csak a spanyolok miatt is), taktikailag sokkal felkészültebb, az igazolásokat pedig úgysem fogják rábízni(Benítez legendásan képes mellényúlni 1-1 transzfernél), de a Chelsea-nál amúgy sem szokás kikérni a menedzser véleményét ezekben a kérdésekben. Harry tipikus kis csapattal nagy eredményt elérő edző, ő egy nagy klubnál a magas elvárásoknak nem tudna megfelelni.
11 éve
Törölt felhasználó
Este épp írni akartam, hogy tegyük meg tétjeinket, meddig marad Matteo. Én ma 10 órát tippeltem este, úgy látszik nem tévedtem sokat :D
11 éve
Jól láttam a tv műsort, hogy estére marad az internet ??? Egy csatorna se közvetíti a meccset ?? :roll:
11 éve
Törölt felhasználó
Di Matteo :D :D :D Guardiolával sem járnak jobban majd, sztem ugyanúgy fog járni mint Villás-Oboás. Guardiola 2 évet lenyomott egy kész csapattal, majd pihenés címszó alatt lelépett. Aztán ha meg nem menne a játék, akkor repülne ő is még az idény vége előtt. Azt írták, h Benitez is esélyes Matteo helyére. Ha lefele akarnak menni a tabellán akkor mindenképp jó döntés.
11 éve
Törölt felhasználó
Atya ég ez a Cselzi... abramovich nem tudom mit gondol... Amilyen pénzes rohadék biztos, hogy oda fogja vinni Guardiolát... :( télen meg tuti, hogy megszerzik Falcaot...

Szólj hozzá