Hírek /

Gibbs és Gervinho is visszatérhet

Arséne Wenger előzetes tájékoztatása alapján két játékos: Kieran Gibbs és Gervinho is visszatérhetnek a Montpellier elleni Bajnokok Ligája-meccsen szerdán.

Az angol bal hátvéd még októberben, a West Ham elleni bajnokin sérült meg, azóta nem léphetett pályára - most azonban már helyrejött a térdsérülése. Gervinho a QPR elleni meccsen szedett össze egy bokasérülést, ám az elefántcsontparti felépült.

A keret a Tottenham elleni bajnokihoz hasonló lesz, egy játékos dőlt ki sérülés miatt: Theo Walcott. Az angol játékos egy szerelést követően rosszul esett a múlt szombati meccsen, s bár a sérülése nem tűnik komolynak, Wenger nem fog kockáztatni vele szerdán.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

8 éve
Törölt felhasználó
Ticonderoga! Guardiola nevét mindenki bedobja a kalapba, de jelen állás szerint a szabadúszók közül Redknapp, vagy Benítez lehet Di Matteo utódja. Érzésem szerint Rafa-val jobban járnának a kékek(már csak a spanyolok miatt is), taktikailag sokkal felkészültebb, az igazolásokat pedig úgysem fogják rábízni(Benítez legendásan képes mellényúlni 1-1 transzfernél), de a Chelsea-nál amúgy sem szokás kikérni a menedzser véleményét ezekben a kérdésekben. Harry tipikus kis csapattal nagy eredményt elérő edző, ő egy nagy klubnál a magas elvárásoknak nem tudna megfelelni.
8 éve
Törölt felhasználó
Este épp írni akartam, hogy tegyük meg tétjeinket, meddig marad Matteo. Én ma 10 órát tippeltem este, úgy látszik nem tévedtem sokat :D
8 éve
Jól láttam a tv műsort, hogy estére marad az internet ??? Egy csatorna se közvetíti a meccset ?? :roll:
8 éve
Törölt felhasználó
Di Matteo :D :D :D Guardiolával sem járnak jobban majd, sztem ugyanúgy fog járni mint Villás-Oboás. Guardiola 2 évet lenyomott egy kész csapattal, majd pihenés címszó alatt lelépett. Aztán ha meg nem menne a játék, akkor repülne ő is még az idény vége előtt. Azt írták, h Benitez is esélyes Matteo helyére. Ha lefele akarnak menni a tabellán akkor mindenképp jó döntés.
8 éve
Törölt felhasználó
Atya ég ez a Cselzi... abramovich nem tudom mit gondol... Amilyen pénzes rohadék biztos, hogy oda fogja vinni Guardiolát... :( télen meg tuti, hogy megszerzik Falcaot...

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek