Arséne Wenger elmondása szerint Theo Walcott nem távozik a télen az Arsenaltól annak ellenére, hogy a jövő nyáron lejáró szerződése miatt a játékos akár ingyen is elhagyhatja a klubot.

A francia menedzser arra már utalt, hogy karácsonyig szabott határidőt a tárgyalásoknak, azt követően pedig döntésre kerül a sor 'vagy így, vagy úgy'.

Walcott azonban az egyik kulcsemberré nőtte ki magát az Arsenalban az elmúlt hónapok során: összesen kilenc gólt szerzett és további hét gólpassza van, így a csapatnak nem érné meg eladni őt januárban, amikor már úgyis csökkentett áron adhatnák el őt.

"Már számtalan alkalommal elmondtam, hogy decemberig van időnk még megoldani ezt a dolgot." - mondta Wenger.

"Theo nagyszerűen dolgozik. Remélhetőleg meg tudunk állapodni egymással. Egyelőre ez még nem sikerült, de még van időnk. Nem úgy tűnik úgy, mintha egy távozófélben lévő játékos lenne, s én sem úgy viszonyolok hozzá, mintha fél lábbal már a küszöbön állna."

"Én folyamatosan beszélek Theóval, de persze a szerződése nem kerül szóba minden nap - ez az ő menedzsere feladata. Próbálunk közelebb kerülni a megoldáshoz, de egyelőre még minden nyitott."

A szombati meccset követően az újságírók azon kérdésére, hogy eladja-e Walcottot, ha az angol karácsonyig nem hosszabbít, Wengernek határozott nemmel felelt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

11 éve
Ha Usmanov második a Premier ligában Abra negyedik Kronke meg a 8ik akkor hogyhogy a jenki dirigál? Nem értem ezt a vezetőséget.
11 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Akkor is hittem neki, és most is hiszek neki! Mégis melyik edzőnek lenne érdeke megszabadulni ilyen játékosoktól? Wenger szinte saját véreként tekint Nasri-ra, van Persie-re pláne, Walcottról már nem is beszélve, legkevésbé rajta múlnak ezek a transzferek.
Nyilván azt akarja sugallni a szurkolók felé, ha az ő kezében lenne a döntés, ezek a játékosok maradnának a csapatnál.
11 éve
Törölt felhasználó
Elég baj, hogy majdnem ott tartunk, hogy a játékos menedzsere dönti el, hogy maradjon, vagy menjen a játékos.
11 éve
Törölt felhasználó
Már régen rossz ez a huzavona... szerintem már rég tudja Walcott , hogy lelép innen csak megy itt a körítés , hogy ne bántsa meg az öreget...
11 éve
Törölt felhasználó
A Barca a mi játékosainkat viszi, a Real a csirkéket. Ironikus :)

Szólj hozzá