Végeredmény: Arsenal 5-2 Tottenham Hotspur (Gólszerzők: Mertesacker '24, Podolski '42, Giroud '45, Cazorla '60, Walcott '90, ill. Adebayor '10, Bale '71)

Összefoglaló hamarosan.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (223)

11 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25, mert Ramsey eleve fiatal és ha jó formában lenne, akkor tudna pluszt adni a játékhoz, mert jók a meglátásai és a küzdő ereje is, tehát a csapat kreativitása és folyékonysága fejlődne. Chamakh viszont jó formában sem hiszem, hogy tudna bármi pluszt adni, mivel ugyan az az erőssége, mint Giroudnak (csak utóbbi sokkal erősebb) és ilyen játékosból egy elég, ha a pályán van. Ha Chamakh egy alacsony, gyors, ügyes, de hasonlóan formán kívül lévő csatár lenne, biztos megkapná az esélyt.
11 éve
Törölt felhasználó
Mivel Ramsey karrierje felfele ível 21 évesen, míg a marokkóié már lefele. Illetve a főbb szempont, hogy a támadóknál nem szerencsés bedobni egy ügyetlenkedő embert, míg a középpályára be lehet egy rossz formában lévő játékost rakni.
11 éve
Én csak azt nem értem, hogy ha Ramsey megkapja az esélyt a bizonyításra, akkor Chamakh miért nem?
11 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25! "Én egy szóval nem mondtam olyat, hogy Wenger szar."

"Így kell elb*szni egy játékos karrierjét..." Ha szó szerint nem is...

Hozzáteszem különösebb bajom nincs Chamakh-kal, nekem csak az szúrja a szemem, hogy őt, és rajta kívül még 10-12 olyan játékost alkalmazz a klub, akiknek csak 1-1 jó meccsük van a szezonban. A kulcsjátékosainkat, a húzóembereinket pedig képtelenek vagyunk a keretben tartani, és egy Walcottnál heti +25 ezer fonton megy a vita, ami valljuk meg nem egy teljesíthetetlen összeg ezen a szinten.

11 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25, nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy 7-8 meccset elverjünk azzal, hogy formába hozzunk Chamakhot. Másrészt 2010-ben volt utoljára formában, vagyis 2 éve. Ennyi erővel vegyük meg Owen Hargreavest és erőltessük őt, hisz pár éve a legjobbak között volt a posztján.

Szólj hozzá