Jack Wilshere és Carl Jenkinson
Svédország 4-2 Anglia, november 14

Jenkinson debütált az angol válogatottban. A fiatal védő Glen Johnsont váltotta a 74. percben. Wilshere is a második játékrészben lépett pályára. A 20 esztendős középpályás 2011 júniusa óta először játszhatott az angol nemzeti csapatban.

Lauren Koscielny és Olivier Giroud
Olaszország 1-2 Franciaország, november 14

Koscielny és Giroud is kezdőként léphettek pályára az olaszok elleni barátságos találkozón. Előbbi játékos 90, míg utóbbi 64 minutumot töltött a pályán.

Lukas Podolski és Per Mertesacker
Hollandia 0-0 Németország, november 14

Mertesacker 90 percet játszott a hollandok ellen, míg csapattársa Lukas Podolski a második játékrészben állt be csereként.

Johan Djourou
Tunézia 1-2 Svájc, november 14

Djourou végig a pályán volt a tunéziai válogatott ellen.

Santi Cazorla
Panama 1-5 Spanyolország, november 14

Cazorla nem lépett pályára a spanyol nemzeti csapatban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
1 meccset kapott csak
11 éve
Törölt felhasználó
Fantasztikusan sok értelme van ezeknek a válogatott barátságos meccseknek így a komoly téttel bíró klub meccsek között...

Aki tudja a 100 %-os választ: Jack játszhat hétvégén? Wenger a múltkori nyilatkozatában azt mondta, hogy 3 meccset kapott, és a válogatott meccsre is azért engedte el, mert az Arsenal-nál az eltiltása miatt nem bevethető. Ennek ellenére mégis sok helyen azt írják, hogy 2 sárgát, vagyis 1 meccses eltiltást kapott. Most akkor mi van? :D Szerintem maga Mike Dean sem tudná megmondani, hogy milyen formában állította ki Wilshere-t...

Szólj hozzá