A Mirror értesülései szerint a közelgő hetekben újraindulhatnak a tárgyalások az Arsenal és Theo Walcott között.

A felek augusztus óta nem ültek tárgyalóasztalhoz, amikor kiderült, hogy Walcott nem fogadja el az Arsenal 80 ezer fontos heti fizetést tartalmazó ajánlatát az elkövetkezendő öt évre. A játékos, aki középső csatárrá akar lenni az Arsenalnál, ezek után kikerült a kezdőcsapatból, s csak november elején került vissza a csapatnál jelentkező sérüléshullám miatt.

Arséne Wenger a közelmúltban már közölte: mindent megtesz annak érdekében, hogy Walcott hosszabbítson, de a döntésnek karácsonyig meg kell születnie. Ha az angol addig nem írja alá a szerződését, könnyen meglehet, hogy az Arsenal már a januári átigazolási szezonban túlad rajta - a játékos utódjának pedig a hírek szerint Wilfried Zahát, a Crystal Palace fiatal tehetségét nézték ki maguknak.

Érdeklődő mindenképpen lesz Walcott iránt - a Telegraph szerint a Chelsea-től a vezető játékosmegfigyelő volt jelen az Arsenal Fulham elleni meccsén, hogy beszámolót írjon a szélsőről, de a pletykák szerint a Liverpool, a PSG, a Manchester City és a Juventus is ajánlatot tehet majd érte.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (44)

11 éve
Törölt felhasználó
Gixer92! Szerintem a mai modern labdarúgásban a védekezés már a támadósorban elkezdődik, így sem a csatár, sem a szélsők nem vonhatják ki magukat a védekezése alól. Ez már nem a 20. század, ahol egy vonal szélsőnek elég volt a felezővonalig visszazárni, itt már minden játékostól alapvető elvárás, hogy visszalépjen a középpályára(csatár), vagy adott esetben besegítsen bekkeknek. Sagna-t pedig nyugodtan nevezhetjük klasszisnak a maga posztján, lesz is rá jelentkező, ha nem hosszabbít vele a klub.
11 éve
Gixer92! Ne viccelj már, dehogyis nem vannak olyan klasszis hátvédeink, akik támogatják is a támadásokat, nézd meg Sagnát vagy Gibbs-t, és ők futnak is vissza védekezni. De ha olyanok támadnak, mint az MU, képes lennél egyedül hagyni akármelyik szélső védőnket, ha pl. Evra és Valencia rohamoz? Santos nem a szívem csücske a jelenlegi játékával, de azért azt is meg kell vallani, hogy Podolski nem éppen megfelelően segít be neki.
11 éve
Törölt felhasználó
Nincs szükség védekezni tudó/akaró játékosokra csak a muszáj hozza igy. Azért mert nincsenek klasszis szélső védőink. Érdekes módon Marcelo és Evra tudja támogatni a támadásokat úgy, hogy közben visszaérnek? Vagy elég lenne az is, ha amikor elől van a szélső, akkor az egyik védekező középpályás zár a helyére.
11 éve
Törölt felhasználó
eriCesc ezen elgondolkoztam és most névtől függetlenül igenis többször hunynék szemet fölötte, mert magyar és milyen jó ezt látni az Arsenalban. De hát nem vagyunk egyformák.
11 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Megosztaná a társaságot? Az egyik legeredményesebb játékosunkkal, Theo Walcott-tal kapcsolatban még most sem jutnak dűlőre a szurkolóink nagy része. Van aki egy tehetségtelen senkinek tartja, és még mindig szívesebben látná az atlétika pályákon, de szerencsére többség elismeri, hogy Theo igenis sokat fejlődött, még ha nem is olyan ütemben, ahogy arra sokan számítottak. Azzal meg pláne nem értek egyet, hogy alibizés esetén is szemet hunynának a játéka felett, szerintem kritikusabb lennének vele a magyar Arsenal szurkolók, mint bárki mással a keretben.

Szólj hozzá