A kezdeti nehézségek után úgy tűnik, hogy Olivier Giroud egyre inkább kezd formába lendülni.

Giroud minden sorozatot összevetve nyolc meccs alatt összesen hat gólt rúgott, a legutóbbi meccsén, a Fulham ellen egy duplázással vette ki a részét az Arsenal pontmentéséből. A francia játékos az RMC rádiónak adott nyilatkozatában elárulta, hogy a korai nehézségek ellenére sem kételkedett egy pillanatra sem magában.

"Soha nem kételkedtem a képességeimben. Mindössze azok az apró gólok hiányoztak, amik hozzátettek az önbizalmamhoz. Nagyon örülök, hogy sikerül bizonyítanom az angol ligában, ráadásul egy olyan csapatnál, ahol nagyon türelmesek velem. Igazán magabizossá tesznek." - mondta Giroud.

Érdekesség, hogy általánosságban véve már elmondható, hogy Giroud gólpasszait az a Theo Walcott szállítja, aki akár januárban el is hagyhatja a csapatot. A francia természetesen nem győzte dicsérni az angol játékost.

"Theo mesterien játszott, két döntő passzt is adott. Nagyon jól megértjük egymást a pályán. Természetesen ez igaz a többiekre is, de Theo egyre jobban ismer. Talán még Bacary Sagna is hozzá sorolandó."

"Amikor a labdát középre ívelik, több lehetőségem van arra, hogy valami hasznosat csináljak. De a gólokon túl az összjátékokban is egyre inkább kiveszem a részem, s egyre jobban érzem magam."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

11 éve
fecc04! Ami Williant illeti: beszélt a meccs után, s elmondta, hogy nagyon igénybe vette fizikailag az állandó fel-le futás a védekezésben, ehhez hozzá kellene szoktatni, mert a PL-ben 38 ilyen meccs van. S ráadásul nem lenne olcsó a kísérletezés vele.
11 éve
Törölt felhasználó
off: Most szedtem le a "Pénzcsináló" című 2011-es filmet. Nem tudom, hogy láttátok e már, de a tartalma alapján engem emlékeztet valamire...

"Billy Beane (Brad Pitt) fiatal korában azt hitte, a baseball szupersztárja lesz, ám a pályán nem tudott felnőni az elvárásokhoz. Nem fordult el a sporttól, most az oaklandi csapatot vezeti - ám kevés pénzből gazdálkodik, és a tehetséges játékosait mind elszipkázzák a többet ajánló, nagyobb egyesületek.
Még szerencse, hogy nem a pályán dől el minden. Billy összeismerkedik egy fiatal matematikussal (Jonah Hill), akinek van egy vad elmélete: hatalmas adatbázisa és néhány statisztikai program segítségével meg tudja jósolni, kik azok a játékosok, akik nem kellenek senkinek, olcsók, mégis sikert hozhatnak.
A furcsa páros belevág a kockázatos kalandba. Olyanokat szerződtetnek, akikről mindenki lemondott, akik már maguk sem hisznek a győzelemben. A közönség nevet, a csapat vezetői lázadnak, a játékosok nem hiszik el, hogy mi történik velük."

Talán érdemes megnézni, nekünk Arsenal szurkolóknak. Bocs az offért.
11 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Egyáltalán nem Willian mellett szólok, mert ő szinte biztos, hogy a Chelsea játékosa lesz. De! A Shakhtar játékosai a BL-ben is megállják a helyüket (ezt már mi is tapasztalhattuk), tehát lehet, hogy gyengébb az ukrán bajnokság színvonala, de a bányász csapat erős kerettel rendelkezik, s néhány játékos magasabb szinten is megállná a helyét.

Zaha körül forrósodik a levegő... Behívták az angol válogatottba. Az árát biztosan megdobja. Mindenesetre tényleg nagy potenciál lehet benne, ha ilyen fiatalon a másodosztályból is be tud kerülni a keretbe.

regeth! Egy igazi arsenalos így tisztázza magát, hogy elkerülje a félreértéseket (:
11 éve
Törölt felhasználó
OFF: Frimpong írta a twitterén (csak azért másolom be mert láttam az fb-s oldalatokon a pletykát az eligazolásáról)

"Subject to rumours am not leaving afc I am positive of going on loan this week which am really excited about and I am fully commited to afc"

"And am not in my last year or looking to be sold just to clear matters thank you and going on loan to get games and cum back to arsenal"
11 éve
ericsson! Meg is szívtuk Songgal. Legalább annyi bekapott gólról tehetett a kameruni, amennyit belőle profitáltunk, ha nem többről!

Az a gond Williannal, hogy egy ukrán bajnokságból jön, ahol liga színvonala nem ugyanolyan. Megnéztem most a Shakhtar meccsét a másik donyecki csapata, a Metalurg ellen, a színvonal, a tempó nem érte el az angol harmadosztály alsóházát sem! Willian biztosan tehetséges, de a PL-hez hasonló szinten még zsákbamacska lenne, a Shakhtar viszont nem adja el 18 millió fonton alul.

Zaha egy tehetség, óriási potenciállal, s a Hazard-ügyből kifolyólag most kellene megvenni, amíg meglehet 9-11 millióért. Állítólag már a Real is érdeklődik iránta, de a srác Arsenal-drukker. Ennél olcsóbban később nem kapjuk meg. Amúgy pedig: m is kötöttük az ebet a karóhoz, hogy nem adjuk el 30 misi alatt RvP-t, aztán 24-ért ment.

Szólj hozzá