Laurent Koscielny örömét fejezte ki azt illetően, hogy az elmúlt időszakban újból rendszeresen játszhatott, azt követően, hogy a nyáron elvesztette állandó kezdőbéli helyét Per Mertesacker ellen.

Az Arsenal tavalyi legjobb védője így csak a padra szorult, ugyanakkor a sorozatos sérülések úgy hozták, hogy a Schalke ellen már ismét számított rá Arséne Wenger.

A francia azt is elismerte, hogy nehéz volt a szezonkezdet a számára.

"Igen, nagyon nehéz volt. Az előszezon nagyrészét ki kellett hagynom a válogatott miatt, majd pont a szezon előtt megsérültem. Nehéz volt onnan gyorsan visszajönni: az idény akkor már megkezdődött, a játékosok a helyükön voltam, nekem pedig vissza kellett térnem az elvárt szintre." - mondta Koscielny.

"Tudom, hogy az ebben a szezonban lejátszott meccseim során nem nyújtottam mindig lehengerlő teljesítményt, de nagyon dolgozom azon, hogy fitt legyek, s hogy jól játsszak. Nagyszerű játékosokkal folyik a versengés a kezdőbéli helyekért: Johannal, Perrel és Tomasszal nagyon tiszteljük egymást."

"A versengés mindenkire nézve egészséges, és fejleszteni akarjuk egymást mind egyéni-, mind csapatszinten."

Koscielny azt is hozzátette, hogy a legutóbbi meccs a Schalke ellen nehéz volt, de már várja a következő fordulókat is.

"Ha 2-0-ás vezetéssel jövünk le a félidőben, akkor szerintem eldőlt volna meccs. Így azonban nehézzé tették a dolgunkat, nagyon komolyan nyomtak a második gólukért, jól játszottak és nyomás alá helyeztek bennünket."

"Ezzel együtt úgy gondolom, hogy jól védekeztünk, magas színvonalon tettük azt. A továbbiakban egyelőre a bajnokságra koncentrálunk, a Fulham elleni nagy meccs lesz, de utána jöhet a következő BL-találkozó a Montpellier ellen."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá