A mai napon az Arsenal a Fulham gárdájával csap össze az Emirates stadionban. A találkozó 16:00-tól veszi kezdetét.

Az ágyúsok az előző mérkőzésükön 2-2-es döntetlent játszottak a Bajnokok Ligájában, a Schalke 04 vendégeként. A mérkőzésen az Arsenal hiába tett szert kétgólos előnyre, a német együttesnek sikerült ledolgoznia hátrányát.

A szurkolók természetesen nem voltak elájulva ettől a produkciótól sem, de pozitívum, hogy az észak-londoniak játéka egyáltalán nem volt olyan borzalmas, mint amilyen az előző hetekben. A keddi találkozó után több játékos is optimistán nyilatkozott, reméljük, hogy az elvárt eredmények is hamarosan jönni fognak.

A sérült játékosok közül akár hárman is visszatérhetnek a mai napon. Wenger tájékoztatása szerint Wojciech Szczesny, Alex Oxlade-Chamberlain és Aaron Ramsey is bekerülhet a Fulham elleni keretbe. Meg nem erősített hírek szerint akár még Kieran Gibbs is ott lehet a mai találkozón. További jó hír, hogy Tomas Rosicky már labdás edzéseken vehetett részt ezen a héten, így a cseh játékmester visszatérésére sem kell már sokat várni.

Bosszantó tény viszont az ágyús szurkolók számára, hogy Jack Wilshere eltiltás miatt nem játszhat a Fulham ellen. A fiatal angol játékost a múlt heti Manchester United elleni találkozó folyamán állította ki a játékvezető. Helyét Francis Coquelin veheti át, extrémebb esetben pedig Aaron Ramsey (természetesen, ha a walesi állapota engedi).

A Fulham jelenleg a 8. helyen áll, pontegyenlőséggel az ágyúsokkal. Martin Jol együtteséből Diarra, Richardson és Davies fog hiányozni a mai találkozóról. A dél-londoni gárdánál nehéz mérkőzésre számítanak az Arsenal ellen, de a Fulham-nél nagyon bizakodóak egy jó eredmény elérésében.

Wenger együttesének szinte kötelező lenne begyűjtenie a három pontot hazai pályán. Reménykedjünk, hogy az ágyúsok visszatalálnak a győztesek útjára, és megkezdik a felzárkózást az élbolyhoz.

A hivatlos kezdő: Mannone - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen - Coquelin, Arteta - Walcott, Cazorla, Podolski - Giroud

Pad: Szczesny, Jenkinson, Santos, Ramsey, Oxlade Chamberlain, Arshavin, Chamakh

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (317)

11 éve
Ebben a szezonban már nem.
11 éve
Holtbyt használhatnánk a BL-ben?
11 éve
Nekem meg Ronnie O'Sullivan. A maguk műfajában mindketten zsenik, egyszerűen a motiváció hiányában mindketten hajlamosak csak szerencsétlenkedni.
11 éve
Törölt felhasználó
Arshavinról mindig Kimi jut eszembe :D
11 éve
Törölt felhasználó
Ez tökéletesen így van. Ám normális esetben már rég nem itt kellene lennie csak hát ...

Szólj hozzá