Theo Walcott úgy gondolja, hogy a keddi Schalke elleni meccs jó felvezetése volt az Arsenal nehéz novemberi hónapjának: Arséne Wenger együttese ugyanis az elkövetkezendő hetekben megmérkőzik a bajnokságban a Fulhammel, a Tottenhammel, az Aston Villával és az Evertonnal is, míg a Bajnokok Ligájában a Montpellier lesz a következő ellenfél.

A nyomás minden bizonnyal nagy lesz az Arsenal-játékosokon, hogy megpróbálják lentebb vinni a listavezető Manchester Uniteddel szembeni kilencpontos lemaradásukat, de Theo Walcott bizakodó, hogy minden rendben fog menni.

"A második félidőben a Schalke nagyon nekünkjött, s őszintén szólva, elég nehézzé tették a dolgunkat. De ha mélyen belegondolunk, egy döntetlennel kiegyeztünk volna a meccs előtt." - mondta Walcott.

"Nehéz körülmények között kellett játszanunk, főleg a stadionban uralkodó légkör miatt, s a Schalke még otthon el is vert bennünket. Ennek ellenére nagyszerű volt két korai gólt szerezni. Nagy kár, hogy nem tudtuk így lehozni a meccset, de örülnünk kell az egy pontnak."

"A novemberi egy nehéz hónap lesz a számunkra, nem csak fizikálisan, de mentálisan is. De úgy érzem, készen állunk rá."

Sokáig úgy tűnt, hogy Walcott egy betegség miatt kihagyja az Arsenal németországi meccsét, ám az angol játékos rendbe jött, s most már egyre jobban érzi magát.

"Hétfő reggel nagyon rosszul éreztem magam, amikor felkeltem. A hangom azonban kezd visszajönni, s jó érzés volt játszani egyet a többiekkel."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Törölt felhasználó
Bocsi, 2x ment
11 éve
Törölt felhasználó
Gixer! Ebben egyetértek. Pl. tavaly is két vereség után, rossz formában fogadtuk a Spurst, aztán 0-2-es vendégvezetés után a földbe döngöltük őket. (5-2) Egy ilyen érzelmileg túlfűtött rangadónál nem számít az adott forma.
11 éve
Törölt felhasználó
A spurs elleni meccs az mindig más. Szinte nem is része a bajnokságnak.
11 éve
Mért kapnánk ki a csirkéktől? Nem valami nagy számok, de az a baj, hogy mi sem!
Ez nehéz hónap? Ha valaki( Wenger vagy játékos) azt meri mondani, hogy például egy Fulham ellen jó az x akkor már tényleg elmehetnek a faszba. Ezek a csapatokat keresztbe kéne szopatni és nem itt állni befosva, hogy jajj megyünk az Evertonhoz meg jönnek a csirkék! Akkor nem tudom, hogy kit akarnak megverni Walcotték is, ha a MU ellen pelenkába mentek ki?
11 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok vészmadár lenni, de sztem a Csirkék ellen kikapunk. Főleg ha hozzuk azt a formánkat, amit az elmúlt 2-3 hétben mutattunk. Meg hát szárnyasok... Az Everton is nagyon durva meccs lesz, jó formában vannak idén.

Szólj hozzá