Olivier Giroud elmondta, hogy számára a gólszerzés igazi szenvedély, s reméli, hogy a közeljövőben rendszeresen be fog találni az ellenfelek hálójába.

A 26 éves csatár a tavalyi francia élvonal társ gólkirályaként érkezett a Montpellier-ből az Arsenalba, de Arséne Wenger együttesénél eddig három találatra futotta.

Giroud az Arsenal hivatalos weboldalának adott nyilatkoztában elmondta, a jövőben igyekezni fog több gólt szerezni a csapatban, mivel a gólszerzés a szenvedélye.

"Számomra a gólszerzés igazi szenvedély, csakúgy, mint minden más csatárnak." - mondta Giroud.

"El kell ismernem, egy kicsit nehézkes volt a szezonkezdetem, de a menedzser és az edzők folyamatosan bíznak bennem, s mondják, hogy ne aggódjak, mert a gólok hamarosan jönni fognak. Csak folytassam tovább a kemény munkát az edzéseken, mert megvan bennem az elvárt képesség."

"Továbbra is magabiztos vagyok, s hiszek magamban. A karrierem korábbi részében sok gólt lőttem, s ha ez most is így lesz, sokkal jobban fogom magam érezni."

"De jelenleg nagyon boldog vagyok, jól éreztem magam a pályán a Reading elleni beállásomat követően. Minden rendben van, csak folytatnom kell a munkát."

Giroud azt is hozzátette, hogy élvezi a Premier Ligába való beilleszkedés nehézségeit.

"Minden egyes PL-meccsen erőszakosnak kell lenni, mert itt nincsenek könnyű mérkőzések."

"Folyamatosan kédzen kell állni egy párharcra az ellenfél védőivel, ugyanakkor én készen álltam erre a kihívásra, szóval nem lepett meg, amit most tapasztalok."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

11 éve
Törölt felhasználó
Jaj de jó ez a pofázás. Rohadtul nem érdekel senkit. Ha nem megy, hiába magyaráztok, ha pedig menni fog, akkor is szeretni fogunk benneteket, ha csendben lesztek.

Szólj hozzá