A mai napon az Arsenal a német Schalke 04 együtteséhez látogat a BL csoportköreinek 4. fordulójában. A találkozó 20:45-kor veszi kezdetét a Veltins Arénában. Az idei szezonban a két együttes egyszer már összecsapott egymással, akkor a Schalke 2-0-ra győzte le az igencsak gyengén futballozó Arsenal-t.

Wenger gárdája nem úgy szerepel az elmúlt időszakban ahogyan, azt a szurkolók elvárnák. A válogatott mérkőzések óta az ágyúsok teljesen elvesztették a lendületüket. A csapat legnagyobb hibája talán, hogy a játékosok képtelenek helyzeteket kialakítani, ami az elmúlt években egyáltalán nem volt jellemző az észak-londoni együttesre.

Tovább nehezíti az Arsenal dolgát, hogy több kulcsjátékosára sem számíthat Arsene Wenger a mai összecsapáson. Aaron Ramsey a Manchester United elleni találkozón szenvedett ágyéksérülést, míg Theo Walcott gyomorbántalmakkal küzd. A többi hiányzó közül Kieran Gibbs és Wojciech Szczesny már könnyített edzésmunkálatokat végeznek, de Wenger szerint még mindig nem állnak készen a játékra. Abou Diaby és Tomas Rosicky visszatérése továbbra is várat magára.

Az előzetes információk szerint az Arsenal kezdőcsapatában változtatások lesznek az előző mérkőzésekhez képest. Egyes híresztelések szerint Santos helyét Thomas Vermaelen fogja átvenni a balszélen, míg középen a Mertesacker-Koscielny tengely fog üzemelni.

A Schalke gárdájából csak Papadopoulos és Metzelder fog hiányozni, így valószínűsíthetőleg Huub Stevens ugyanazt a kezdőt fogja kiküldeni a pályára, amit a két héttel ezelőtti összecsapáson is.

Hivatalos kezdő: Mannone - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen - Arteta, Wilshere - Walcott, Cazorla, Podolski - Giroud

Pad: Shea, Djourou, Santos, Jenkinson, Coquelin, Arshavin, Chamakh

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (147)

11 éve
Törölt felhasználó
*CeSc* épp azért vagyunk jelenleg a béka segge alatt, mert egy taktikát erőltetünk ami nem megy. A 3 pont a lényeg nem az, hogy szereztük meg azt.
11 éve
Nem kaptam meg.
11 éve
Törölt felhasználó
fecc04, nem feltétlen arra gondoltam, hogy indításokkal keresik, hanem arra, hogy ahelyett, hogy felépítenénk egy szép támadást, inkább felívelgetjük a labdát, és ez nem igazán az Arsenalra vall.

Athlon, küldtem egy pü-t!
11 éve
Törölt felhasználó
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én magasról lesz@rom azt hogy mannone vagy giroud javuló tendenciát mutat, ha a csapat vereséget szenved, vagy 2 gólos előnyből nem tud nyerni! ilyennel nem elégedhetünk meg! ezt a shalke-t akár a 2 évvel ezelőtti arsenal a cserepaddal simán megverte volna!
11 éve
Törölt felhasználó
*CeSc*! Megjegyezném: lófaszt nem keresik Giroud-ot a labdákkal, ha keresnék, akkor már 10+ gólnál járna a francia.

Amúgy idegenben ez az eredmény teljesen vállalható. A formánkat eltekintve még hízelgőnek is mondható. Végre játszott Walcott, meg is volt az eredménye. Nem kell parázni.

Szólj hozzá