Első félideji Tom Cleverley elleni becsúszása, illetve a második félideji Patrice Evrával szemben elkövetett belépőjét követően Jack Wilshere kénytelen volt 22 perccel a lefújás előtt az öltöző felé venni az irányt.

 

Wenger nem érezte indokoltnak a döntést.

 

Nagyon szigorú ítélet született. Számomra teljesen szokványos belépőnek tűnt.

 

Igen, természetesen gondolkodtam Wilshere lecserélésén, de olyan pozícióban voltunk, ahol támadnunk kellett, és egyetlen támadó szellemű középső középpályásom sem volt a padon. 

 

Azt gondoltam, hogy még egy kis ideig a pályán hagyom, de a kispadról nézve szigorúnak tűnt a piros lap.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

11 éve
Törölt felhasználó
10 éve nézem az Arsenalt megőrülök értük..de én a Bergkampék féle időbe szerettem bele a csapatba..legyünk őszinték az elmúlt évek Arsenaljaiba nehezen lehetne "szerelmes" az ember. A probléma Gazidis! Őt csak az üzlet érdekli hisz zsidó..keresked,üzletet köt (h vigyorog az indonéziakkal megkötött üzlet kapcsán). Pont leszarják h felemelünk e egy kibaszott ezüst serleget e évvégén vagy sem..lényeg h mindig azért egy bl helyezés meglegyen..Wenger is mindig ezen remeg jaj csak a bl..lényeg h mindig egy aránylag "erős" csapat legyen..de hát az elmúlt években ez mostanra végleg kifújt..hisz elment vieira maradt henry..elment henry maradtak fabregasék,nasri,van persei stb..nem kell sorolnom.. de mostanra ennyi van egy örök henry igéretünk walcott és ennyi! Ljungberg,pires,vieira,gsilva,toure,a.cole,clichy,v.persie,nasri,fabregas,hleb,flamini,song, kifújt..ennyi..ne legyen igazam!de ameddig az üzleti modell projekt megy ami nekik a zsidóknak kedvez..ez lesz!és respect Van Persei nek h beleakart szólni..így repült! Megértem akik mennek.. Kivágnék mindenkit Wengerrel együtt..szép amit elért..nyakig szaros ő is. Míg élek szívem ágyu dörrésként ver..go gunners
11 éve
Ti játszotok valamilyen focis játékkal? Én fifázok és peselek is egyaránt. A fifában a manager módot szeretem, a pesben viszont jobb a játékélmény. Ma keztem egy új manager módot és 2 bajnoki után 6 ponttal állok. Eladtam rosickyt és megvettem dzagoevet. Aki közületek játszik, milyen játékosokkal nyomja manager módban?
11 éve
Törölt felhasználó
Én éreztem hogy baj lesz ha nem cseréli le, nagyon túlpörgött Wilshere. Wenger helyében bizony én is megléptem volna a változtatást. Érdekes, Ferguson is azt nyilatkozta a meccs után hogy ő lehozta volna. És mi az hogy nem volt támadó kp? Arsavin? Alig kap lehetőséget a srác, pedig amikor játszik akkor rendre hasznos, ráadásul szerintem ő inkább támadó kp mint szélső. Mindegy, nem ezen múlott, jobb volt a United. Ki sem adtak magukból mindent, ez a mi nagy szerencsénk, így nem kellett egy 8-2-szerű eredménytől tartanunk legalább.
11 éve
"Egyetlen támadóközéppályásom sem volt a padon": na látod wenger, ezért kéne vásárolni.

Szólj hozzá