Hírek /

Ramsey is lesérült, Walcott beteg

Arséne Wenger a Schalke elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt közzétette a keretet illető híreket is.

A francia tájékoztatása alapján a Manchester United elleni meccs óta Aaron Ramsey ágyéksérülést szenvedett, s kihagyja a németországi túrát, helyét Johan Djourou vette át a keretben.

Wenger továbbá elmondta, hogy Theo Walcott gyomorbántalmakkal küszködik, emiatt kihagyta a hétfői edzést Londonban, bár az angol játékos a csapattal tartott a Schalkéhez.

A menedzser - elmondása alapján - játszatni fogja Jack Wilshere-t is a Schalke ellen. Bár az angol játékos csak nemrégiben tért vissza a felnőtt csapathoz, a Manchester United ellen kapott azonnali piros lapja miatt három bajnokit biztosan ki kell majd hagynia eltiltás miatt, így lesz ideje a regenerálódásra.

Gibbs és Szczesny már visszatérhetettek a könnyített edzésprogramokhoz, ám Wenger még nem érzi őket készen arra, hogy éles körülmények között is visszatérjenek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

7 éve
Vagy direkt ki akart szúrni velünk.
7 éve
Törölt felhasználó
Amilyen idióták az angol bírók kinézem belőlük, hogy elfelejtette felmutatni a második sárgát, vagy csak szimplán lusta volt sárgázni hanem egyből piros.
7 éve
Törölt felhasználó
Akkor nem tudom. Az Arsenal oldalán az van írva h csak a Fulham ellenit hagyja ki. Sajna (vagy szerencsére) a meccset nem láttam, így nem akarok hülyeséget mondani.
7 éve
Törölt felhasználó
Egyből pirosat kapott ez 100%. Tisztán rémlik ahogy a kommentátor is meg volt lepve, hogy egyből pirosat kapott és nem egy sárgát.
7 éve
Törölt felhasználó
Wilshere csak a Fulham elleni meccset hagyja ki. 2 sárgát kapott, nem egyből pirosat. Az Arsenal oldalán a meccsriportban is benne van, h 2 sárga miatt kapott pirosat, ezért csak a hazai Fulham elleni meccset hagyja ki. Más oldalakon is 2 sárgát írnak, szal sztem csak 1 meccs lesz, nem 3.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek