Arséne Wenger a Schalke elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt közzétette a keretet illető híreket is.

A francia tájékoztatása alapján a Manchester United elleni meccs óta Aaron Ramsey ágyéksérülést szenvedett, s kihagyja a németországi túrát, helyét Johan Djourou vette át a keretben.

Wenger továbbá elmondta, hogy Theo Walcott gyomorbántalmakkal küszködik, emiatt kihagyta a hétfői edzést Londonban, bár az angol játékos a csapattal tartott a Schalkéhez.

A menedzser - elmondása alapján - játszatni fogja Jack Wilshere-t is a Schalke ellen. Bár az angol játékos csak nemrégiben tért vissza a felnőtt csapathoz, a Manchester United ellen kapott azonnali piros lapja miatt három bajnokit biztosan ki kell majd hagynia eltiltás miatt, így lesz ideje a regenerálódásra.

Gibbs és Szczesny már visszatérhetettek a könnyített edzésprogramokhoz, ám Wenger még nem érzi őket készen arra, hogy éles körülmények között is visszatérjenek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

11 éve
Törölt felhasználó
Vagy direkt ki akart szúrni velünk.
11 éve
Törölt felhasználó
Amilyen idióták az angol bírók kinézem belőlük, hogy elfelejtette felmutatni a második sárgát, vagy csak szimplán lusta volt sárgázni hanem egyből piros.
11 éve
Törölt felhasználó
Akkor nem tudom. Az Arsenal oldalán az van írva h csak a Fulham ellenit hagyja ki. Sajna (vagy szerencsére) a meccset nem láttam, így nem akarok hülyeséget mondani.
11 éve
Törölt felhasználó
Egyből pirosat kapott ez 100%. Tisztán rémlik ahogy a kommentátor is meg volt lepve, hogy egyből pirosat kapott és nem egy sárgát.
11 éve
Törölt felhasználó
Wilshere csak a Fulham elleni meccset hagyja ki. 2 sárgát kapott, nem egyből pirosat. Az Arsenal oldalán a meccsriportban is benne van, h 2 sárga miatt kapott pirosat, ezért csak a hazai Fulham elleni meccset hagyja ki. Más oldalakon is 2 sárgát írnak, szal sztem csak 1 meccs lesz, nem 3.

Szólj hozzá