A vereségről:

Csalódott vagyok, ez csak természetes, mivel sokat birtokoltuk a labdát, azonban nem voltunk elég hatékonyak a saját, illetve az ellenfél harmadában sem. Csak képzeletbeli fölénynek érződött a labdabirtoklás. Gyakran volt nálunk a labda, mégis ők alakítottak ki több helyzetet, és a győzelmet is ők érdemelték. Részben azért is, mert nagyon hamar hátrányba kerültünk. Egy ilyen mérkőzésen, óriási előnyt jelent a korai gól. Ezt követően remekül védekeztek, határozottabbak voltak a párharcokban, aminek számunkra vereség is lett a következménye.

 Van Persie találatáról:

 Őszintén, ez egyáltalán nem foglalkoztat. Nem számít. Csak a győzelem megszerzése a cél. Nem törődünk azzal, hogy ki szerezte a góljaikat. Az a legfontosabb, hogy hátul ne kövessünk el egyetlen hibát sem, amivel helyzetet ajándékozhatnánk az ellenfélnek.

Arról, hogy mit is mondott van Persie-nek félidőben:

 Semmi különöset.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (48)

11 éve
Törölt felhasználó
10 éve nézem az Arsenalt megőrülök értük..de én a Bergkampék féle időbe szerettem bele a csapatba..legyünk őszinték az elmúlt évek Arsenaljaiba nehezen lehetne "szerelmes" az ember. A probléma Gazidis! Őt csak az üzlet érdekli hisz zsidó..keresked,üzletet köt (h vigyorog az indonéziakkal megkötött üzlet kapcsán). Pont leszarják h felemelünk e egy kibaszott ezüst serleget e évvégén vagy sem..lényeg h mindig azért egy bl helyezés meglegyen..Wenger is mindig ezen remeg jaj csak a bl..lényeg h mindig egy aránylag "erős" csapat legyen..de hát az elmúlt években ez mostanra végleg kifújt..hisz elment vieira maradt henry..elment henry maradtak fabregasék,nasri,van persei stb..nem kell sorolnom.. de mostanra ennyi van egy örök henry igéretünk walcott és ennyi! Ljungberg,pires,vieira,gsilva,toure,a.cole,clichy,v.persie,nasri,fabregas,hleb,flamini,song, kifújt..ennyi..ne legyen igazam!de ameddig az üzleti modell projekt megy ami nekik a zsidóknak kedvez..ez lesz!és respect Van Persei nek h beleakart szólni..így repült! Megértem akik mennek.. Kivágnék mindenkit Wengerrel együtt..szép amit elért..nyakig szaros ő is. Míg élek szívem ágyu dörrésként ver..go gunners
11 éve
Törölt felhasználó
ugyanmár, nemcsak Ramseyvel meg Gervinhoval van/volt probléma, Adebayor meg Song is ritka szarul jáccottak az első éveikben és mindenki ugyanúgy elküldte volna őket legszívesebben, de mindig Wengernek lett igaza...
de igazából Gervinhoban nem érzem azt hogy valaha tudna hasonó színvonalat képviselni mint Ade v Song...
11 éve
Az az igazság, hogy Wenger túl jó szívű, Ramseyvel is úgy van, mint ahogy az összes ő általa felfedezett fiatalokkal, hogy a végletekig megbízik bennük, talán ez hiányzik a csapatból, ha valaki egy kicsit is rossz azt ki kéne venni a kezdőből. Sajnos Wenger bizalmával elég sokan visszaéltek eddig, ezért nem értem miért bízik még annyira az ilyen játékosokban..
11 éve
ericsson! Ja ez sajnos igaz! Wenger akkor vagy csukott szemmel nézi a meccseket vagy nagyon türelmes egy-két emberrel! Nagy szerencséje van néhány játékosnak, hogy nem én vagy a többi szurkoló most az edző, mert akkor úgy hajítanám/hajítanánk ki őket, hogy csak lesnének! Wengernek is szólhatna már valaki, hogy nyissa ki a szemét!
11 éve
Törölt felhasználó
Nem az számít, hogy nektek meddig van türelmetek hozzá, hanem hogy Wengernek meddig van türelme hozzá.
A kettő nem ugyan az srácok :D

Szólj hozzá