Újabb rangadóval indul a Premier Liga 2012/13-as szezonjának 10. fordulója - az Arsenal a Manchester United vendége lesz az Old Traffordon.

A felállások: Arsenal (4-2-3-1): Mannone, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, André Santos, Wilshere, Arteta, Ramsey, Cazorla, Podolski, Giroud. Cserék: Martinez, Koscielny, Jenkinson, Coquelin, Arshavin, Walcott, Chamakh

Manchester United (4-4-1-1): De Gea, Evra, Ferdinand, Evans, Rafael, Young, Carrick, Cleverly, Valencia, Rooney, van Persie. Cserék: Lindegaard, Anderson, Hernandez, Nani, Scholes, Powell, Wootton.

A meccs 13:45-kor kezdődik.

Kellemes szurkolást kívánunk!

Go Gunners!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (314)

11 éve
arsenal1220! Yanga-Mbiwat igaz olcsón el lehetne hozni, de már nyáron is nagyon hangoztatta, hogy a Milanba akar menni, de a digók szereplését látva talán nem megy oda. Szerintem nem középső védő poszton van a legnagyobb probléma sokkal inkább a bal szélen! Egyébként Vermaelenen én nagyon azt láttam, hogy inkább van Persievel foglalkozik, mint a meccsel, hogy neki akar bizonyítani vagy nem tudom, de nagyon rágörcsölt erre és ideges volt mondjuk ilyesfajta hiba már nem az első volt tőle. Szerintem a centerhalfjaink egyszerűen nincsenek formában kivéve Pert, Djourounak és Squillacinak meg már nem nagyon kellene a csapatnál lennie Santossal együtt!
Santost sürgősen el kell távolítani és Gibbs mellé/mögé hozni egy normális balhátvédet, mert Santossal olyan mintha 10 emberrel kezdenénk a meccset.

Még Yanga-Mbiwáról annyit, hogy ha nem is a Milanba, de olyan csapatba fog menni ahol garantált neki az állandó játéklehetőség, itt pedig nem lenne az.
11 éve
A meccs embere amúgy Giroud volt. Minden megmozdulásán látszott, hogy nagyon akar. Volt egy kapufája meg egy nagy helyzete a hosszabbításban.
11 éve
Törölt felhasználó
Itt fejben kell rendet rakni, márpedig az nem igen a wenger műfaja. Láthatóan idén a vezér alakok nem bírják el, a nyomást. Tényleg nem tudom mit kéne csinálni.
11 éve
djourou20:Yanga-Mbiwa-t szivesen elnézném a kezdőbn, potom pénzért ellehetne hozni!Idén Vermaelen nyújtotta eddig a leggyengébb teljesítményt a kezdőben!Csapatkapitányként elég érdekes, nagyon várom,hogy végre a 2009/2010-es formáját hozza!Per-re viszont egy szavunk nem lehet, nagyon jól játszik!:)
11 éve
Törölt felhasználó
Azért jó dolog, hogy ilyen rendes városi riválisaink vannak, akik tudomást szerezve az Arsenal vereségéről egyből leadták a pontokat.

Szólj hozzá