Olivier Giroud úgy véli, az Arsenal magabiztosan és jó formában várhatja a szombati Old Trafford-i rangadót, a francia azonban figyelemeztetett, hogy a csapatnak meg kell tanulnia a Reading elleni meccsen kapott leckét.

Az Arsenal 37 percen belül négygólos hátrányban találta magát kedden a ligakupa-ellenfélhez képest, de óriási hajrával sikerült hosszabbításra menteni a találkozót. Giroud, aki maga is benne volt a fordításban a második góljával, szerint az első félidőben kialakult helyzetet természetesen tilos lesz majd megismételni az Old Traffordon.

"Így jobban alakultak a dolgok, hogy a szombati rangadó előtt megnyertük a Reading elleni meccset, jót tett az önbizalmunknak." - mondta Giroud.

"De emlékeznünk kell a hibáinkra is, és ki kell javítanunk ezeket, mert lehet, hogy szerdán még vissza tudtunk jönni a játékba, legközelebb már nem biztos, hogy meg tudjuk ezt csinálni."

"4-0-ról nagyon nehéz egyenlíteni, szóval ilyen hibákat nem követhetünk el a meccsek elején, mint a Reading ellen."

Giroud remek csereként állt be a Reading elleni meccs 60. percében, s úgy véli, mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban halad, fejlődik.

"Lépésről lépésre próbálok haladni, meccsenként. Egyre jobban érzem magam, bízom az erényeimben, s abban, hogy képes leszek sikerre vinni az Arsenalnál."

"Biztosan nehéz lesz a mérkőzésünk az Old Traffordon, de bízom a képességeinkben."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

11 éve
Törölt felhasználó
Nekem is van egy olyan megérzésem, mintha egy kisebb titkolózás folyna a háttérben. Nem lennék meglepve, ha Szczesny és/vagy Gibbs mégis játékra jelentkezne szombaton. Nem ez lenne az első alkalom.
11 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Egész biztosan!
11 éve
Wilshere ugye kezdeni fog a MU ellen?
11 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Arra gondoltam, hogy Wenger nem egyszer nyilatkozta már azt egy adott játékosról, hogy kimarad, ennek ellenére egy fontos meccsre bedobta. Hasonló volt a helyzet Jack és Sagna múlt heti kezdetésével is. Ha a lengyel részt vett az edzéseken, akkor nem értem, hogy mi az akadálya a visszatérésének.
11 éve
Törölt felhasználó
Athlon lehet meg írja a com de Wilshere is csak 15 percet játszik Qpr ellen ezt mondta Wenger és mégis csodák csodájára kezdett

Szólj hozzá