Arséne Wenger előzetes tájékoztatása alapján se Gibbs, se Szczesny, se Gervinho nem lesz bevethető a szombati, Manchester United elleni rangadón.

Az elefántcsontparti játékos a QPR elleni bajnokin csereként beállva sérült meg, s a bokasérülése három hét alatt fog rendbe jönni, mondta Wenger.

Wenger közlése szerint a keddi ligakupa meccsen nem történt újabb sérülés, ám a várakozásokkal ellentétben nem lesznek visszatérők szombaton.

Wojciech Szczesny, bár hétfőn már edzhetett a csapattal, még mindig nem áll készen egy felnőtt meccsre, Gibbs térde pedig az októberi West Ham United elleni mérkőzés óta nem jött rendbe.

Rosickyról és Diabyról nem osztott meg új információkat a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

7 éve
Törölt felhasználó
Donz94! Az a Valencia-Rooney-Young trió is elég erősnek tűnik. Talán jobban jártunk volna, ha Kagawa egészséges, mert ő kevésbé veszi ki a részét a védekezésből(nem is tűnik olyan olajozottnak a MU játéka, ha ő pályán van), míg Rooney dupla tüdejű, visszazár védekezni is, nem lesz egyszerű megállítani őket. Arteta nem fog unatkozni szombaton, nem feledjük Wilshere sem 100-as még, nem biztos, hogy olyan minőségben tud majd teljesíteni egy valószínűsíthetően magasabb iramban, mint QPR ellen.
7 éve
Vannak olyan hírek, miszerint Zaha biztosan érkezik hozzánk. Az egy dolog, hogy a Crystal-nál mennyit mondanak, állítólag 9-11 millió font körül elhozható.
7 éve
Szerintem uralni fogjuk a meccset. Az Arteta-Wilshere-Cazorla középpálya klasszisokkal jobb, mint az MU-é. A kérdés csak az, hogy ki tudjuk-e használni az adódó lehetőségeket. Remélem Giroud és a többiek jó napot fognak ki. Gibbs tényleg nagyon hiányzik már a csapatból. Santos közel se teljesít olyan megbízhatóan, mint az angol.
7 éve
Akkor így már nem fog hozzánk jönni Zaha..
7 éve
Nem is baj, hogy Gervinho pihen egy kicsit!

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek