Arséne Wenger előzetes tájékoztatása alapján se Gibbs, se Szczesny, se Gervinho nem lesz bevethető a szombati, Manchester United elleni rangadón.

Az elefántcsontparti játékos a QPR elleni bajnokin csereként beállva sérült meg, s a bokasérülése három hét alatt fog rendbe jönni, mondta Wenger.

Wenger közlése szerint a keddi ligakupa meccsen nem történt újabb sérülés, ám a várakozásokkal ellentétben nem lesznek visszatérők szombaton.

Wojciech Szczesny, bár hétfőn már edzhetett a csapattal, még mindig nem áll készen egy felnőtt meccsre, Gibbs térde pedig az októberi West Ham United elleni mérkőzés óta nem jött rendbe.

Rosickyról és Diabyról nem osztott meg új információkat a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

11 éve
Törölt felhasználó
Donz94! Az a Valencia-Rooney-Young trió is elég erősnek tűnik. Talán jobban jártunk volna, ha Kagawa egészséges, mert ő kevésbé veszi ki a részét a védekezésből(nem is tűnik olyan olajozottnak a MU játéka, ha ő pályán van), míg Rooney dupla tüdejű, visszazár védekezni is, nem lesz egyszerű megállítani őket. Arteta nem fog unatkozni szombaton, nem feledjük Wilshere sem 100-as még, nem biztos, hogy olyan minőségben tud majd teljesíteni egy valószínűsíthetően magasabb iramban, mint QPR ellen.
11 éve
Vannak olyan hírek, miszerint Zaha biztosan érkezik hozzánk. Az egy dolog, hogy a Crystal-nál mennyit mondanak, állítólag 9-11 millió font körül elhozható.
11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem uralni fogjuk a meccset. Az Arteta-Wilshere-Cazorla középpálya klasszisokkal jobb, mint az MU-é. A kérdés csak az, hogy ki tudjuk-e használni az adódó lehetőségeket. Remélem Giroud és a többiek jó napot fognak ki. Gibbs tényleg nagyon hiányzik már a csapatból. Santos közel se teljesít olyan megbízhatóan, mint az angol.
11 éve
Akkor így már nem fog hozzánk jönni Zaha..
11 éve
Törölt felhasználó
Nem is baj, hogy Gervinho pihen egy kicsit!

Szólj hozzá