Lukas Podolski úgy véli, hogy az Arsenal elkövetkezendő két Bajnokok Ligája-meccse különleges lesz - a tavalyi Bundesliga-bronzérmes Schalke 04 ellen.

A Schalke jelenleg a harmadik helyen áll a német ligában, ráadásul az Arsenal elleni meccsre jó hangulatban készülhetnek, hiszen a múlt hétvégén megnyerték a nagy rangadójukat a Dortmund ellen.

Podolski szerint a különleges meccsek tétje a hat pont lesz, amit ha az Arsenal megszerez, jó helyzetben lesz a továbbjutást illetően.

"A Schalke egy nagyon erős csapat, a legerősebb, akikkel a csoportkörben játszhatunk." - mondta Podolski, aki a tavalyi szezonban idegenben és otthon is gólt szerzett a Kékek ellen, akkor még a Köln színeiben.

"Ha szerdán nyerünk, jó helyzetben leszünk, hogy a legjobb helyen jussunk tovább. Ugyanakkor a Schalke egy nagyszerű csapat, idegenben nehéz lesz legyőzni őket a helyi szurkolóik támogatásával, tehát az Emiratesben csak a három pont lehet a célunk."

"Jól ismerem az edzőjüket, Huub Stevenst, mert a Kölnnél egy szezon folyamán már dolgozhattunk együtt. Biztosan nehéz lesz őket megverni, de a három pont kötelező."

"Nekem is jól megy ellenük, az elmúlt két-három meccsen mindig betaláltam ellenük, szóval nagyon szeretek a Schalke ellen játszani. Remélem, a BL-ben is sikerülni fog."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 éve
Törölt felhasználó
srácok ne haragudjatok had kérdezzem már meg, hogy melyikőtök volt olyan elvetemült, hogy hendikeppel tette meg a Braga, Celtic párost? :D Az most gazdag ember lesz.
12 éve
Törölt felhasználó
"Az Arsenal 45 meccse veretlen a Bajnokok Ligájában nem angol ellenféllel szemben. AZz Inter elleni 2003-as csoporttalálkozó óta nem talált legyőzőre Anglián kívülről érkező együttes ellen." :D :D :D :D :D :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
Föl kell állnunk a padlóról és megverni a németeket!

Szólj hozzá