A Norwich számára elegendőnek bizonyult Grant Holt 19.percben született találata a győzelemhez, ami egyben az Ágyúsok első idegenbeli vereségét is jelenti.

 

A Norwich jelentős formajavulása mellett Mikel Arteta azt is beismerte, hogy neki és csapattársainak frusztráltan kellett távozniuk egy olyan mérkőzésről, amelyen győzelemre számítottak.

 

Nagyon magunk alatt vagyunk, mivel győzelemre számítottunk. Jobban felpörögtek erre a mérkőzésre, és rendesen megnehezítették a dolgunkat.

 

Úgy gondolom, hogy az irányításunk alatt tartottuk a 90 perc nagy részében, de miután hártányba kerültünk, türelmetlenné kezdtünk válni, a gól sem akart összejönni, ami miatt még nehezebb lett a helyzetünk.

 

Ennyi labdabirtoklással többet kellett volna elérnünk, több helyzetet kellett volna kialakítanunk. Néha több türelemre van szükségünk.

 

Nem ez az első alkalom, hogy mi kaptuk az első gólt. Így nagyon nehéz.

 

Ha előnybe kerülsz, az megdobja a hangulatod is. A másik csapatnak több kockázatot kell vállalnia, és így hibákat követhetnek el. Nem fordíthatjuk meg minden ilyen szituációban az állást. Nehéz feladat, ami ma nem sikerült.

 

Van időnk javítani, de nagyon szomorúak vagyunk, mert tudjuk mennyire jók vagyunk, és mennyire jók lehetünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

11 éve
Törölt felhasználó
OFF: Hihetetlen milyen szépen ki lehet forgatni az ember szavát. Egy ártalmatlan a témához köze nem lévő nyilatkozat végén ( pont a "jócskán a szint alatt játszottunk" témájú) már biztosan! leközlik azt, hogy jövőre a mester fogja elhagyni a csapatot. ( Nem hiába színvonaltalan a hazai sportsajtó)
11 éve
Törölt felhasználó
Donz! Egyetértek azzal, amit mondasz, de a legtöbben mégis azért fintorognak, hogy "de gáz, hogy egy Norwich szintű csapattól is kikapunk", miközben ez a Premier League, ahol egyáltalán nem meglepő, hogy ha egy kicsi a nagy nyakára lép egy váratlan pillanatban. Már megszokhattuk volna - és nem csak a saját bőrünkön tapasztaltakra gondolok, hanem a riválisok bukásaira is.

Amúgy Arteta az, akire nem lehet panasz. Ő mindent megtett, de egyedül kevés volt. Védekezett, támadott, labdát szerzett, cselezett, távolról próbálkozott. Amikor nem ment senkinek, ő még akkor sem akart belesimulni a csapatba. Tisztelem ezt az embert.
11 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen, hogy még ilyen profi szinten is képesek lenézni csapatokat. Szerintem megmutatták már a "kicsik" is, hogy a PL-ben nincs könnyű meccs.

Szólj hozzá