Az Arsenal 1-0-ás vereséget szenvedett a Norwich otthonában. A találkozó egyetlen találatát Holt szerezte a mérkőzés 20. percében, Mannone hibáját követően.

Az ágyúsok végig ötlettelenül játszottak, helyzeteket képtelenek voltak kialakítani a betömörülő kanárik ellen, így Arsene Wenger legénysége 0 ponttal távozott a Carrow Road-ról.

Kezdő: Mannone - Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Santos - Arteta, Ramsey (83. Gnabry) - Gervinho, Cazorla, Podolski (65. Oxlade-Chamberlain, 74. Arshavin) - Giroud

Gól: Holt (20. perc)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (222)

11 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Hacsak Gervinho nem középen szerepel, akkor most én is mellőzném. Walcott kellene nagyon a kezdőbe, és lehet, hogy perverz ötlet, de a csapat felrázása érdekében meg lehetne próbálni, hogy Arshavin játszik a csatárok mögött (mint a Coventry ellen, akkor azon a poszton villogott), Cazorla pedig a balszélen. Mindazonáltal jó lenne lassacskán Jackkel is számolni a kezdőben...
11 éve
Fecc! Szinte biztos vagyok abban, hogy Gnabry a keretben benne lesz a Schalke ellen. Most megy az U21-es mérkőzés, ott nem kapott lehetőséget - csak remélni tudom, hogy nem sérülés miatt. Szerintem Arshavin előrébb van a sorban Gnabrynál, bár mondjuk én Gervinhót kivenném egy pár meccsig.
11 éve
Én ezek után nagyon félek a Schalke elleni meccstől. Hétvégén nyertek Dortmundban és ez nagy lökést adhat nekik. A mieink pedig nem tudom, hogy hogyan viselték ezt a vereséget, de nagyon jól jönne egy győzelem a királykékek ellen.
11 éve
Törölt felhasználó
Ilyenkor látszik a legjobban Robin hiánya, az ilyen betömörülős csapatok ellen mindig tudott villanni. Ám van helyette jó pár új játékos, nincs mese nekik kell most már egy-egy váratlant robbantani.
11 éve
Törölt felhasználó
Ja, és Gnabry-t szívesen látnám a csapatban. Miután beállt csereként, rögtön látszott, hogy több elképzelés van benne, mint az akkor pályán lévőkben összesen. Úgy gondolom, hogy ez lesz a fiatal srác berobbanó éve.

Szólj hozzá