Az Arsenal beszámolója alapján minden rendben ment Jack Wilshere harmadik felkészülési mérkőzésén azt követően, hogy az angol játékos 14 hónapig volt nem-bevethető állapotban. A csapat tartalék és utánpótlás játékosaiból felálló keret a Chelsea hasonló gárdájával mérkőzött meg az Arsenal colney-i edzőközpontjában.

Wilshere ezen a meccsen is támadó középpályást játszott a főcsatár mögött, és jól leírja a fizikumát az a tény, hogy a mérkőzés utolsó perceiben is jelentős veszélyt tudott jelenteni a Chelsea védelmére.

Nemcsak Wilshere, hanem Bacary Sagna is végig játszotta a mérkőzést, s a májusban lábtörést szenvedő francia játékos megbízhatóan mozgott és védekezett a saját posztján.

Az Arsenal tájékoztatásából kiderül, hogy Wilshere-n és Sagnán kívül Miquel, Frimpong és Gnabry játszották végig a mérkőzést - amit végül a Chelsea nyert meg 2-0-ra.

Az Arsenal csapata: Martinez (Shea '45), Sagna, Squillaci (Jenkinson '45), Miquel, Santos (Meade '63), Coquelin (Yennaris '63), Frimpong, Wilshere, Gnabry, Arshavin (Eisfeld '63), Chamakh (Akpom '45).

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

11 éve
Semmi tétje nem volt.
11 éve
Törölt felhasználó
Ilyen kezdővel hogy tudtunk kikapni a chelsea reserve-től? azért ez ennyire nem biztató..
11 éve
A mai kezdővel a Reading ellen is kiegyeznék.
11 éve
Törölt felhasználó
11 éve
Törölt felhasználó
a Chelsea elleni meccs keretét és végeredményét lehet tudni?

Szólj hozzá