Olivier Giroud szerint az Arsenalnak érdekes szerepe lehet majd a bajnoki címért folytatott harcban - árulta el a francia csatár az RMC-nek adott interjújában.

A francia válogatott csatár éppen az előző bajnoki fordulóban szerezte meg első gólját a Premier Ligában, ráadásul ő adta a gólpasszt a meccs állását megfordító Theo Walcottnak. Giroud ennek apropóján saját és csapata esélyeiről is nyilatkozott.

"A szombati teljesítményünket igyekszünk majd továbbra is fenntartani, és optimisták vagyunk a jövőt illetően. Azt gondolom, hogy érdekes szerepünk lehet majd a bajnokságban." - mondta Giroud.

"Nagyon örülök, hogy sikerült gólt rúgnom, de az a legfontosabb, hogy a csapat nyert. Nehéz meccs volt egy otthon remekül küzdő gárda ellen."

"De a második félidőben feljavultunk, és képesek voltunk mattolni a kapujukat. Fontos volt győznünk az Upton Parkban azt követően, hogy kikaptunk a Chelsea ellen."

A 26 éves játékos a saját teljesítményére is kitért.

"Felszabadultan érzem magam. Fontos volt a bajnokságban is betalálnom, sok önbizalmat ad ez a gól a jövőt illetően. Számítottam arra, hogy a kezdés nehézkes lesz, mert a Premier Liga magas szintet képvisel, és ehhez hozzá kell szokni."

"Jól érzem magam a csapatban, és bizakodó vagyok, hogy ezt a gólt még több találat követi majd. Miért ne rúgjak egy tucatnyi gólt, ahogyan a Montpellier-ben tettem az első szezonomban náluk?"

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

12 éve
Törölt felhasználó
Sajnos, Theoban nincs meg az az alázat a futball iránt, hogy megértse: nem gólt lőni kell, hanem gólt lövetni! :-/
12 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok már erre a Walcott sagára, hogy mi lesz a vége. Mert ami utolsó hírt olvastam erről az az volt, hogy decemberben valószínűleg új 3 éves szerződést ír alá. Wenger meg valszeg kipróbálja majd középen, vagyis ad neki lehetőséget. Bár mind1 is csak a lényeg, h ne távozzon mert szükség van és lesz is rá!
12 éve
Törölt felhasználó
Mostanában Theo jól száll be a játékba ,nem szabad elengedni!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Most olvastam, h Peter Hill-Wood azt nyilatkozta, h nem hajlandó ezután sem többet fizetni Walcottnak 75 ezer fontnál, és Walcott ezt kevesli. Nagyon nem úgy tűnik, h ebből megállapodás lesz:/
12 éve
Én jobban örülnék ha a Papa folytatná a munkáját és nem egy katalány jönne ide!
Guardiolát nem tartom akkora edzőnek, mert oké kifejlesztette a barsza stílusát sikeres volt meg stb, de más helyen még nem bizonyított és kis túlzással a barszát bárki tudná irányítani mert ott alatta volt egy jó csapat és nem kellett egy nagy észlénynek lenni ahhoz, hogy sikeres legyen velük! Nem rossz edző, de én sokkal jobban örülnék, ha Wenger után akár Bould, Henry vagy Bergkamp lenne az edző!

Szólj hozzá