Carl Jenkinson, az Arsenal fiatal jobb hátvédje szerint a határ a csillagos ég a csapat számára, s úgy véli, a Chelsea lehet a követendő példa a Bajnokok Ligája-szereplést illetően.

Bár az Arsenal riválisát nem tartották esélyesnek a tavalyi BL-sorozat meghódítására, Lampardéknak mégis sikerült elérniük a nem mindennapi sikert. Jenkinson úgy gondolja, hogy ezek alapján az Arsenal is képes lehet hasonló sikerekre.

"Ha a Chelsea meg tudta csinálni, akkor mi is megtudjuk" - mondta Jenkinson az Olympiakosz elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón.

"Ha úgy játszunk a sorozatban, ahogyan valóban képesek vagyunk, akkor semmi sem állíthat meg bennünket, és el fogjuk érni a céljainkat."

"Ez azonban egy olyan sorozat, amelyet meccsről meccsre kell teljesíteni, és úgy vélem, az a legjobb mód, ha ez szerint építjük fel a BL-idényünket."

A 20 éves játékos úgy gondolja, hogy célkitűzésben nincs hiány az Arsenalnál.

"Azt hiszem, az öltözőben mindenki úgy gondolja, hogy a határ a csillagos ég. Szerintem el tudjuk érni azokat a dolgokat, amiket kitűztünk erre a szezonra vonatkozóan. Hinnünk kell magunkban, a minőség és a tudás megvan a keretben."

Jenkinson azonban tudja, hogy olyan hibák nem férnek bele a szezonban, mint amilyeneket az Arsenal a Chelsea ellen elkövetett.

"Mindenki csalódott volt, nyilván a vereségünk miatt. A kapott góljaink elkerülhetőek lettek volna."

"Tovább kell lépnünk, és most már az Olympiakosz elleni meccsel foglalkozunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
OFF: Mertesacker még a keretben sincs. WTF?
12 éve
Törölt felhasználó
Erre gondoltam. :)
12 éve
Törölt felhasználó
ronin!

"A szeretet, amit a pénz iránt érzek, inkább arra sarkall, hogy azon gondolkozzam, mit tudnék még a csapattal elérni a következő két-három évben, utána pedig arra, hogy önzőn elsunnyogjak, és megpróbáljam megnyerni a bajnokságot egy másik klubbal." - Robin van Persie
12 éve
Törölt felhasználó
ronin! Igen... Van még ilyen, remélem nálunk is lesznek még ilyen emberek!
12 éve
Törölt felhasználó
"A szeretet, amit a Liverpool iránt érzek, inkább arra sarkall, hogy azon gondolkozzam, mit tudnék még a csapattal elérni a következő két-három évben, nem pedig arra, hogy önzőn elsunnyogjak, és megpróbáljam megnyerni a bajnokságot egy másik klubbal." - Gerrard ...Hmmmm. :-/

Szólj hozzá