Arsene Wenger nem éppen a legjobb hírekkel szolgált a sérülteket tekintve az Olymipakos elleni BL találkozó előtt. Az Arsenal az elmúlt hétvégén vesztette el Abou Diabyt, aki előreláthatólag három hétre dőlt ki.

A másik komoly hiányzó Mikel Arteta lehet, aki egy combsérülés miatt nem edzhetett a csapattal a mai napon. Szerepeltetéséről a holnapi napon fognak dönteni az Arsenal szakemberei.

Jó hír viszont, hogy Jack Wilshere visszatérése után nem léptek fel problémák, így a fiatal angol középpályás továbbra is jó úton halad a visszatérés felé.

Wilshere visszatérése rendben ment. Nem voltak negatív visszajelzések. Elégedettek vagyunk vele, de időt kell neki adnunk, mivel lassan fog visszatérni. Mindenki nagyon boldog, de 14 hónapot hagyott ki.

- árult el Wenger

Arteta holnap reggel egy teszten fog átesni, és csak azután fogjuk eldönteni, hogy a keretben lesz-e, vagy sem. Egy bokasérüléssel küzd.
Elvesztettük Diabyt, akinek a combja sérült meg. Szinte biztos, hogy három hetet ki kell hagynia. Az Arteta, Diaby kettősön kívül azonban mindenki rendben van.
Szczesny továbbra is sérült, és az elkövetkezendő két-három hétben nem fog visszatérni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
Törölt felhasználó
Arteta remélem a hétvégén már bevethető lesz! inkább pihenjen, de a bajnokságban szükség van rá. Diaby meg inkább már egy beugró játékos mint alaper
11 éve
Törölt felhasználó
Gondolom akkor Ramsey-Coquelin közép lesz, kemény meccsnek nézünk elébe.

Szólj hozzá