Arséne Wenger a csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Jack Wilshere készen áll egy újabb lépésre a visszatéréshez: az angol játékos ugyanis játékra jelentkezhet jövő hétfőn, az U21-es Premier Ligába.

Wilshere múlt hét csütörtök óta végezheti a teljes körű edzések munkálatait, s nem megerősített hírek szerint Frimponghoz hasonlóan ő is kérte Wengert, hogy hadd léphessen pályára a Coventry elleni ligakupa meccsen - ám a francia ezt elutasította.

A 20 éves középpályás, aki 14 hónapot hagyott ki a sérülése miatt most azonban már meccskörülmények között is bizonyíthat.

"Jack hétfőn már játszani fog az U21-esek között, egy óra hosszát." - mondta Wenger.

"Ez egy fontos lépés lesz a 14 hónapos kihagyása után, ugyanakkor foglalkoznunk kell a média türelmetlenségével is, s egy kicsit csillapítanunk is kell azt."

"Jelenleg minden remekül alakul Jackkel kapcsolatban. Ő és Frimpong is hosszú időszakot kellett, hogy kihagyjon, de most nagyszerű őket ismét a csapatban tudni."

"Frimpongnak két térdsérülése volt, Jacknek pedig két visszaesése a rehabilitációja során."

Wenger ugyanakkor reméli, hogy az angol szövetségi kapitánynak, Roy Hodgsonnak eszébe sem jut majd behívni Wilshere-t a válogatott keretébe San Marino és Lengyelország ellen.

"Még túl korai lenne ez neki. 14 hónapig hiányzott."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá