Arsene Wenger örömét fejezte ki annak, hogy Didier Drogba biztosan nem fog pályára lépni az Arsenal ellen.

Az elefántcsontparti csatár idén nyáron hagyta el a Chelsea együttesét, a kínai Shanghai Shenhua kedvéért. Drogba remekül teljesített az elmúlt szezonokban az ágyúsok ellen, ugyanis a 34 éves játékos 14 pályára lépéséből, 13 alkalommal zörgette meg az Arsenal hálóját.

Fogalmam sincs, hogy a Chelsea számára mennyire hiányzik, de nekünk biztosan nem fog. Sok kárt okozott nekünk a múltban.

- mondta Wenger

A francia menedzser ezek után a rangadó fontosságáról beszélt. A 'professzor' szerint az Arsenalnak le kell győznie a riválisait hazai pályán, ahhoz, hogy jó eredményt tudjanak elérni a szezon végén.

Ha hazai pályán jól tudunk szerepelni a nagycsapatok ellen, akkor jó esélyünk lehet a végelszámolásnál. Többet fogunk megtudni magunkról a szombati mérkőzést követően, de teljesen majd csak 10-15 mérkőzés múlva tudjuk meg, hogy mire vagyunk képesek.

Wengert ezek után megkérdezték Eden Hazard nagyszerű teljesítményéről, és a John Terry körül kialakult zűrzavar miatt is, ami miatt az angol védő lemondta a válogatottságot.

Nem vagyok meglepve, hogy Hazard a Chelsea együttesébe igazolt, és az sem meglepetés számomra, hogy ilyen gyorsan sztár lett.
Terry viszont meglepő számomra, de ha így érzi helyesnek, akkor tiszteletben kell tartanunk a döntését. Úgy gondolom, hogy ennek ellenére játszani fog a hétvégén, mivel a ligakupában is pályára lépett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá