Arsene Wenger pozitív híreket osztott meg az Arsenal sérült játékosaival kapcsolatban. A francia menedzser jelentése szerint Thomas Vermaelen felépült vírusfertőzéséből, így a belga védő visszatérhet a Chelsea elleni derbire.

További jó hír, hogy Bacary Sagna és Jack Wilshere is teljes körű edzésmunkát végez.

Jack egy órát fog játszani a hétfő esti U21-es ligában. Türelmesnek kell lennünk vele kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy az angol válogatottba való visszatérése túl korai lenne még számára.

- árulta el a gall mester

Vermaelen újra elérhető számunkra, míg Bacary Sagna már teljes körű edzésmunkálatokat végez, de természetesen még nem lesz bevethető a Chelsea ellen.
Rosicky két hétre van a visszatéréstől, míg Szczesny számára két-három hét lehet hátra.

Wenger elmondása szerint nagyon örül, hogy az így sem gyenge keretébe egyre több játékos csatlakozhat.

Van megoldásom, hogyan válasszam ki majd a játékosokat, nincsenek ehhez hasonló problémáim.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm a választ, közben én is rábukkantam, hogy még nem lépett hatályba az eltiltás.
12 éve
Nem, Terry játszani fog ellenünk. Vagyis játszhat.
12 éve
Törölt felhasználó
Terry 4 meccses eltiltása életbe lép már ellenünk is?
12 éve
Szerintem szombaton Giroud fog kezdeni Terry-ék mellett!Jó döntés lenne, Gervinho-t szerintem elnyomnák!Giroud így,hogy meglőtte az első gólját be fog indulni, remélem a Chelsea ellen megint vág egyet!Nagyon sokat ér a pályán, meg lehetett figyelni,hogy az előrerúgott labdákat a City védői simán visszafejelték , azért egy Giroud-val egészen más lenne!Nagyon sokat segít azzal,hogy letudja fejelgetni a labdákat!Mikor bejött egyszer lefejelte Kompany-t ,egyszer pedig mellre vette a labdát mellette, ami azért nem olyan könnyű egy ilyen védő mellett!Szerintem neki kell kezdeni elöl!Egy Poldi-Giroud-Walcott csatársornak örülnék! :)
12 éve
Ment pü, Jackoxi.

Szólj hozzá