Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (69)

12 éve
Törölt felhasználó
Sunderland-Middlesborough, Swindon - Aston Villa, Wigan - Bradford, Leeds - Southampton, Norwich - Tottenham, Liverpool - Swansea, Chelsea - Manchester United, Reading - Arsenal. Nem rossz párosítás, kihullhatnak a nehezebb ellenfelek megint.

Chambo mekkora gólt lőtt :)

12 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem jó úton halad a csapat,ki hitte volna hogy a tavalyi csapatból kivált két alappillér nélkül,már a szezon elején túl leszünk két 6-1-es győzelmen ( még ha az ellen nem is tartozik a legacélosabb csapatok közé)Feljavuló védelem ,stabil középpálya ,fejlődő játékosok,remek kontrák ,gólok jellemzik a csapat játékát.Messze még az út vége és bármit is korai kijelenteni ,de a csapat most egyben van.
12 éve
Törölt felhasználó
nagyom szép gólok voltak,Walcott 2. gólja igen szép,csakugy mint Arsha golja+2 golpassza se volt kutya...kapjon lehetőséget az 1. csapatba is,gólöröme is biztató volt:)
12 éve
Törölt felhasználó
Sajnos nem tudtam itt nyomon követni a közvetítést ,de izgultam a csapatért. Néha figyeltem az eredmények.com a meccseket ,de sajnos dolgoznom kellett ,de amint megláttam ,hogy Giroud gól lőtt és hogy így szórjuk a gólokat akkor nagyon megörültem! :) Go Gunners! Nyerjünk hétvégén!

Szólj hozzá