A német válogatott futballista remekül kezdte az idényt új klubjában, miután a Montpellier elleni mérkőzéssel együtt már három mérkőzés óta folyamatosan bevette az ellenfél hálóját.

 

Wenger elégedetten konstatálta a 27 éves játékos első heteit, és azt is megjegyezte, hogy remek szereplése mögött a jelleme is nagy szerepet játszik.

 

Boldog, hogy nálunk lehet, és már most remekül beilleszkedett az együttesünkbe.

 

Vidám srác, vidám természettel. Ráadásul már most meglehetősen jól beszéli az angolt, ami szintén nagy előnyt jelent számára.

 

Emellett úgy vélem, hogy a mai modern labdarúgásban keményen meg kell dolgozni azért, hogy igazán top játékosnak mondhasd magad. Ezt ő nagyon is jól tudja.

 

Munkabírása mellett a befejezéseknél is jeleskedik, ami azonnal egyértelművé vált a menedzser és a szurkolók számára is.

 

Mérkőzésekre lebontva nem sokszor kerül helyzetbe, ám amikor igen, mindig úgy érzi az ember, hogy jó eséllyel gólt fog szerezni, mivel kiváló befejező.

 

Ha megnézzük minden eddigi lehetőségét, jól megfigyelhető, hogy először mindig a kapusra pillant, majd miután a labdát is megszelídítette, befejezi az akciót, biztosra menve, hogy nem hibázza el a célpontot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

12 éve
Törölt felhasználó
Igen. A helyzetkihasználási aránya elég meggyőző :)

Szólj hozzá