Roberto Mancini gárdája nem akármilyen körülmények során gyűjtötte be a klub történelmének első Premier Liga trófeáját az előző szezon során, miután Sergio Agüero révén a mérkőzés hosszabbításának utolsó pillanataiban sikerült bebiztosítaniuk a győzelmet.

 

De Wenger úgy véli, három bajnoki címmel a háta mögött, hogy a bajnoki cím megtartása még nehezebb feladat lesz Mancini gárdájának.

 

Más élmény, elsősorban azért is, mert az előző szezonban már sikerült megnyerniük a bajnokságot. Néha nehezebbnek bizonyul újból megszerezni. Mindegyik csapat őket akarja legyőzni, szóval az összpontosításnak a helyén kell lennie.

 

Az előző szezonban, az Etihad Stadion gyepén, ha szoros mérkőzésen is, de 1-0-ás vereséget szenvedett el az Ágyúsok gárdája a címvédővel szemben, de Wenger szerint azóta meglehetősen sokat fejlődött a csapata.

 

A mostani együttesünket erősebbnek érzem. Az előző szezonban más pozícióban tanyázva vártuk az ellenük következő mérkőzésünket, de így is szoros mérkőzés volt.

 

Mindig érdeklődéssel várom az ehhez hasonló nagyobb mérkőzéssel.

 

Magabiztos vagyok az esélyeinket illetően, mert megvan bennünk a győzelemhez szükséges minőség, tapasztalat és bizonyítási vágy, amely mindig fontos tényező a nagyobb mérkőzéseken.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá