Alex Song és Robin van Persie együttes távozását követően a legtöbb szakértő úgy vélte, hogy a múlt szezonhoz hasonlóan, szenvedéssel teli kezdésre lehet számítani, azonban a kétkedőket meghazudtolva, három új érkezővel kiegészülve, erősen vágtunk neki a szezonnak.

 

Aaron Ramsey megnyugtatva mindenkit, úgy fogalmazott, hogy nem foglalkoznak a csapat képességeit megkérdejelező hangokkal, mindössze a lehető legtöbb pont begyűjtése jár a fejükben.

 

Nem gond, hogy kételkednek bennünk. Csak a céljainkra koncentrálunk, és remélhetőleg a továbbiakban is sikerül folytatnunk a jó formánkat, aztán majd meglátjuk, meddig jutunk.

 

A futball gyakran változik, játékosok jönnek és mennek. Ez erre a szezonra is igaz. Érkezett néhány  új játékos, és mostanáig mind kiemelkedően teljesítetettek. Futballistákként megtanulunk együttélni az ilyen helyzetekkel.

 

Magabiztosak vagyunk, és már most jónéhány játékos kivette a részét a gólszerzésből, ami mindenképp fejlődés a múlt szezonhoz képest.

 

A walesi játékost lenyűgözték az Arsenal új szerzeményei, és mindenkit biztosított arról, hogy a szezonra nézve rengeteg okuk van az optimizmusra.

 

Olyan játékosokat sikerült a klubhoz csábítanunk, akik tapasztaltak és érettek, mint játékosok, illetve mint személyek. Ezen tulajdonságaikat sikerült a csapatba is beépíteniük. Aztán vannak olyan játékosaink, mint például jómagam is, akik háta mögött egy évnyi Premier Liga tapasztalat található, ami szintén jól jön.

 

Egyértelműen tanultunk a legutóbbi szezonból, amikor is gyengébben kezdtünk, ám erősen fejeztük be a bajnokságot. Ezúttal jól kezdtük a szezont, és azon vagyunk, hogy így is folytassuk.

 

Fontos, hogy mindenki jól kijön egymással. Ez a teljesítményeinkben, és ereményeinkben is megmutatozik mostanság.

 

Szilárdabbak vagyunk hátul, és csapatként is jobb pozíciókba helyezkedve védekezünk. Mindenki magabiztosan várja a következő mérkőzésünket.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

12 éve
Szerintem ramsey idén nem teljesít rosszul, igaz egy ligakupameccsen, ha bevetné wenger kezdőként, többet tudnék mondani róla.

Szólj hozzá