Laurent Koscielny a francia Foot Express oldalnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy keményen dolgozik az edzéseken azért, hogy visszakapja a kezdőbeli helyét Thomas Vermaelen mellé, amit Per Mertesacker érdemelt ki erre a szezonra.

Azok után, hogy Koscielny az elmúlt két szezonjában 85 meccsen lépett pályára állandó kezdőként, idén mégsem ő, hanem Mertesacker lett Vermaelen társa a védelem tengelyében. Sokan ezt a döntés azzal magyarázzák, hogy Koscielny sérült volt a szezon elején, s mivel az Arsenal védelme meggyőzően stabillá vált erre a szezonra, nincs oka Wengernek megbontania a jelenlegi formációt.

Koscielny ennek ellenére nem aggódik.

"Nem, egyáltalán nincsenek bennem kételyek. Az azonban igaz, hogy mivel sérült voltam a szezon elején, volt egy kis lemaradásom a fittség terén. Most már készen állok a meccsekre." - mondta Koscielny.

"A védőkettős jelenleg remekül teszi a dolgát, ás nem látok rá okot, hogy ez miért változna meg."

"A menedzser hozott egy döntést és én ezt tiszteletben tartom. Keményen edzek azért, hogy visszakapjam a helyemet. A szezon még csak alig indult el, rengeteg meccsen fogunk játszani, s tudom, hogy én is megkapom majd a lehetőséget."

Koscielny végezetül az Arsenal BL-győzelmére is kitért a keddi, Montpellier elleni meccsen.

"Nagyon fontos, hogy győzelemmel kezdjük meg a Bajnokok Ligáját. Ez után az Olympiakoszt látjuk majd vendégül, méghozzá nagyszerű formában. Jó helyzetben vagyunk, veretlenül állunk a bajnokságban, és ezt akarjuk folytatni. Vasárnap máris van egy fontos meccsünk a Manchester City ellen. Ezt a formát kell tartanunk, a csapat ugyanis nagyon összeszokott."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
Miért bontsuk meg azt ami működik? Koscielny majd játszik a szezon második felében, Mertesackerrel meg vagyok elégedve.
12 éve
Törölt felhasználó
Na$ri nem játszik. Megsérült a Real Madrid ellen, néhány hetes kihagyás vár szegényre.
12 éve
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy Wenger majd a City ellen veti be először Koscielnyt.
12 éve
A City ellen remélem ő fog kezdeni. Mertesackert szét fogják futni az arabok ( Silva,
Tevez, Nasri, stb).
12 éve
Törölt felhasználó
A City ellen Kosnak kell kezdenie! Mind Tevez és Agüero is gyors, dinamikus csatárok, ellenben Mertesacker-rel. Tavaly Laurent simán levette Agüero-t a pályáról. Remélem megint a kapujukhoz szegezzük őket!

Szólj hozzá