Arséne Wenger a csütörtöki sajtótájékoztatóján megerősítette a szerdai híreket, miszerint Theo Walcott annak ellenére marad az Arsenalnál, hogy még mindig nem írta alá az új, öt évre szóló szerződését a csapattal.

Walcott és az ügynöke múlt hét pénteken és kedden is tárgyalt az Arsenal vezetőivel egy új kontraktusról, ám a kiszivárgó hírek szerint nem sikerült megegyezniük néhány részleten. Miután a játékos jelenlegi szerződése 2013-ban lejár, felmerült annak a lehetősége is, hogy Walcottot eladják a legtöbbet ajánló érdeklődőnek még az idei átigazolási szezon lejárta előtt, mintegy 12-15 millió angol fontért.

Wenger a szerdai edzést követően azonban leült tárgyalni Walcottal, ahol az angol szélső tisztázta, hogy hosszú távon is szeretne a klubnál maradni, s hajlandó aláírni az új szerződését, amennyiben sikerül megegyezniük.Ezzel a beszélgetéssel Walcott megyőzte Wengert arról, hogy maradhasson a klubnál annak ellenére, hogy jövő nyáron potenciálisan ingyen távozhat a csapattól.

"A helyzet egyszerű: Walcott marad a csapatnál, a játszani fog az elkövetkezendőkben. Nem fog távozni a hátralévő napokban." - mondta Wenger a csütörtöki sajtótájékoztatóján.

"Egy éve van még hátra a szerződéséből, szóval egyszerű a képlet: meg kell állapodnunk a folytatásról."

"Úgy vélem, Walcott szereti ezt a csapatot. A médiában elhangzottaktól ellentétben Theo nem pénzéhes, egyelőre csak egy kisebb eltérés van a felek között, amit - remélhetőleg hamarosan - meg tudunk oldani."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 éve
Törölt felhasználó
Megvárják a szept 1-et, aztán addig noszogatják Walcottot, míg alá nem írja a szerződését, de ha jön még pár olyan igazolás, mint az előző 3, akkor akár magától is aláírhatja.
12 éve
Törölt felhasználó
A fecc által belinkelt pár sor övön aluli volt pár embernek :D Ezzel a mester elérte, hogy ha Theo elmenne akkor biztosan pénzéhesnek nyilvánítsák. Talán így jobban aláírja a szerződést.
12 éve
Törölt felhasználó
"Úgy vélem, Walcott szereti ezt a csapatot. A médiában elhangzottaktól ellentétben Theo nem pénzéhes, egyelőre csak egy kisebb eltérés van a felek között, amit - remélhetőleg hamarosan - meg tudunk oldani" - Ámen, valahogy én is így gondoltam! (:

Szólj hozzá